Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έξω από το Δ.Σ. η ΠΑΣΚ στην Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας!


Δεν ήταν Σοκ! για το τοπικό ΠΑΣΟΚ, στην Α΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας το αποτέλεσμα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης, για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση των σχολείων των Δήμων Μεσολογγίου, Ναύπακτου, Ξηρομέρου (Αστακός), λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο. Μάλιστα την τελευταία στιγμή συγκρότησαν ψηφοδέλτιο και κατέβηκαν με "εφεδρικούς"! 
Το Σοκ αν είναι σοκ... έχει να κάνει με το γεγονός, ότι η ΠΑΣΚ για πρώτη φορά ....... δεν θα εκπροσωπείται στο ΔΣ, αφού δεν έλαβε καμιά έδρα!!! Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες λέει ο σοφός λαός!
Αξίζει μάλιστα να τονιστεί, ότι στο απερχόμενο ΔΣ, η ΠΑΣΚ είχε δυο έδρες, ενώ κατά τη σημερινή καταμέτρηση βρέθηκαν 63  άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια, ένας αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος, που εκτιμάται ότι «προέρχονται» από πρώην ψηφοφόρους της ΠΑΣΚ, που εξέφρασαν έτσι την αντίθεσή τους, στην κυβερνητική πολιτική στα ζητήματα παιδείας τοπικά και γενικά και όχι μόνο. Κάτι ανάλογο έγινε λίγες μέρες πριν και στο Αγρίνιο στη Β' ΕΛΜΕ.
Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια (μετά την διάσπαση του ενιαίου σχήματος) στο ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ θα εκπροσωπείται και η παράταξη του ΚΚΕ αφού η ΕΣΑΚ-ΔΕΕ αφού επωφελήθηκε της κατάστασης συγκεντρώνοντας 49 ψήφους και πήρε μια έδρα στο νέο ΔΣ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ψήφισαν: 493
Άκυρα – Λευκά: 63
Έγκυρα: 430
ΔΑΚΕ: 172 και 3 έδρες (Νίκος Ρήγας, Κώστας Κατσαρός, Αντώνης Μπέκος)
ΑΣΚ: 168 και 3 έδρες (Κώστας Καρακώστας, Κώστας Κούστας και Νατάσα Γιαννούλου)
ΕΣΑΚ49 και 1 έδρα (μάλλον ο Θόδωρος Μαργαρίτης)
ΠΑΣΚ: 41 χωρίς έδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ