Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Στη Ναύπακτο οι Γαλάζιες Σημαίες για το 2010 στην Αιτωλ/νία


Γαλάζιες Σημαίες 2010. 421 Ελληνικές ακτές και 9 μαρίνες βραβεύονται με τη Γαλάζια Σημαία το 2010. Η ΕΕΠΦ χειρίζεται το διεθνές αυτό πρόγραμμα για τη προστασία των ακτών της Ελλάδας από το 1992.
Η "Γαλάζια Σημαία", σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 40 χώρες σήμερα, που διαρκώς αυξάνονται, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς
Στο νομό Αιτωλ/νίας μόνο η Ναύπακτος πήρε γαλάζιες σημαίες για τις δύο παραλίες της,  ωστόσο ερωτηματικά υπάρχουν για τις άλλες παραλίες του νομού. Οι κ.κ. Δήμαρχοι ασχολήθηκαν με το θέμα καθόλου η δεν τους περισσεύει χρόνος από τον «Καλλικράτη» για το «καλό του τόπου»  βέβαια!
Οι κ.κ. Αποστολάκης, Σολδάτος, Κοιμήσης, Αλετράς, Αναγνωστόπουλος, Στάικος  κ.λ.π. που βρίσκονται; 

Στη Νομαρχία μετά τα μαντάτα περί χρίσματος έχουν βαρέσει διάλυση ; Πως θα αντιδράσουν φέτος στο θέμα; Πέρσι μετράγανε τα νερά του Γρύποβου αν είναι καθαρά!   
«Καλό ταξίδι παιδιά..» Αυτή είναι η Αιτωλοκαρνανία;  

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Δήμος Ναυπάκτου
Ψανή
Γρίμποβο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ