Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Β' ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛ-ΝΙΑΣ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αγρίνιο, 10-05-2021
Αρ. Πρωτ.: 55
Αγωνία για το άνοιγμα των Σχολείων
Το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων σήμερα Δευτέρα 10/05 εκφράζει τον προβληματισμό του στα εξής:
Παρόλο που ο Δήμος Αγρινίου δεν είναι σε βαθύ κόκκινο από υγειονομικής πλευράς, ο αριθμός των κρουσμάτων στην πόλη του Αγρινίου και σε πολλά χωριά που βρίσκονται πλησίον του και ανήκουν στο Δήμο Αγρινίου την τελευταία... εβδομάδα είναι αρκετά υψηλός με ότι αυτό φυσικά συνεπάγεται για την υγεία εκπαιδευτικών και μαθητών.
Η αγωνία των συναδέλφων, μαθητών και γονέων είναι μεγάλη και δικαιολογημένη με βάση τον τεράστιο αριθμό κρουσμάτων covid.
Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα σχολεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποφύγουμε κάθε αρνητική εξέλιξη. Καλούμε τους γονείς να παραλαμβάνουν εγκαίρως τα self tests, να ακολουθούν τις οδηγίες, ώστε να το κάνουν στα παιδιά τους σωστά, να αποτυπώνουν το σωστό αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό) όποιο και αν είναι αυτό στο σύστημα. Ζητάμε η λειτουργία των σχολείων να διεξάγεται με αυξημένους υγειονομικούς όρους οι οποίοι τίθενται από τα τριτοβάθμια όργανα και αυτοί είναι λιγότεροι μαθητές ανά τμήμα, κυλιόμενο πρόγραμμα, ενισχυτικά μαθήματα, απολυμάνσεις των σχολείων, καθαρίστριες στις θέσεις τους, και πραγματοποίηση των τεστ σε μαθητές και καθηγητές από τον ΕΟΔΥ ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη εγκυρότητα και ασφάλεια.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Ο Πρόεδρος           Ο Γεν. Γραμματέας

 Γεώργιος Κατσίφας         Βαγγέλης Τσούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ