Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Αθήνα 19 Μαίου 2021
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
------------------
Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
Οι Αιτωλοακαρνάνες δημοσιογράφοι στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι θεσμικοί φορείς του νομού μας για τη διατήρηση των πανεπιστημιακών τμημάτων στο νομό μας.
Επισημαίνουμε ότι οι συνέπειες ενδεχόμενου αφανισμού των πανεπιστημιακών τμημάτων Αγρινίου και Μεσολογγίου, σύμφωνα με τις υπάρχουσες μεθοδεύσεις, θα είναι τεράστιες.
Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους φορείς της Αιτωλοακαρνανίας και λέμε:
Όχι άλλη υποβάθμιση του νομού μας.

ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ