Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Η Κυβέρνηση εξασφαλίζει στην ολιγαρχία «επενδυτικές» επιλογές και στον τομέα της υγείας

Τομέας Υγείας: Η Κυβέρνηση εξασφαλίζει στην ολιγαρχία «επενδυτικές» επιλογές και στον τομέα της υγείας
Η κυβέρνηση, λειτουργώντας ουσιαστικά ως κυβέρνηση «Κ. Μητσοτάκης Α.Ε.», δεν περιορίζεται μόνο στο ξεπούλημα της χώρας που έχει συμβεί με τα μνημόνια, αλλά προχωρά να εξασφαλίσει στην ολιγαρχία «επενδυτικές» επιλογές και στον τομέα της υγείας. Σε συνδυασμό με την... ιδιωτικοποίηση και της Κοινωνικής Ασφάλισης είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν νοιάζεται για τους πολίτες της χώρας ως οφείλει.
Ο κ. Πλεμμένος, στο Δελτίο Τύπου του, στη Νέα Εποχή όπως την χαρακτηρίζει για το Ασκληπιείο Βούλας, δεν διευκρινίζει ποια δικαιώματα απομένουν για τους απλούς μη έχοντες πολίτες και συγκεκριμένα, αν θα δικαιούνται την ίδια περίθαλψη με τους εργαζόμενους από το εξωτερικό ή αν θα είναι απλοί πληβείοι που θα διεκπεραιώνουν για ένα κομμάτι ψωμί τις εργασίες των επενδυτών δουλεύοντας δεκάωρα;
Το ΜέΡΑ25 ενώνοντας τις δυνάμεις του με όλους τους προοδευτικούς και σκεπτόμενους πολίτες αυτής της χώρας θα παραμείνει μπροστά και αντίθετο με την πλήρη μετατροπή της χώρας μας σε δουλοπαροικία άλλων εποχών. Καλούμε τους απλούς πολίτες να αντιδράσουν και να παρουσιαστούν σε όλα τα καλέσματα που θα κάνουν οι υγειονομικοί για αυτόν το σκοπό, θυμίζοντάς τους ότι η αποδόμηση των δημοσίων υπηρεσιών έχει ως τελικό αποτέλεσμα και την αγανάκτησή τους, ώστε να μην αντιδρούν σε όσα γίνονται εναντίον του μακροπρόθεσμου συμφέροντός τους.

Ο Τομέας Υγείας και Πρόνοιας του ΜέΡΑ25

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ