Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ,ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ
2ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΟ - 30100
ΤΗΛ.: 2641053595
Ιστοσελίδα: http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr
E-mail: mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
Αγρίνιο, 06/05/2021
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ
ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ø Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου για το σχολικό έτος 2021-2022, οι γονείς ή κηδεμόνες των αποφοίτων μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου κατά το χρονικό διάστημα
από 10 έως 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14:00.

Ø Οι θεματικές ενότητες στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι είναι: ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (Ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό) σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας Σχολής.
Είναι σημαντικό να τονισθεί, ότι οι υποψήφιοι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις. Εξετάζεται η ικανότητα μουσικής αντίληψης των μαθητών οι οποίοι λαμβάνουν οδηγίες από την Επιτροπή Επιλογής για το κάθε μέρος της εξέτασης και για τη διαδικασία της.

Ø Περισσότερες πληροφορίες για το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου (ωράριο λειτουργίας, διδασκόμενα μαθήματα, μεταφορά μαθητών, δραστηριότητες κλπ) μπορείτε να αποκτήσετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του σχολείου μας
http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr ή τηλεφωνικά στο 2641053595 (εσωτ 1,2,3).

Ø Η ΑΙΤΗΣΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και αφού συμπληρωθεί με όλα τα στοιχεία στέλνεται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA στο email του σχολείου: mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
Η αίτηση σας θα πρωτοκολλείται άμεσα και ο γονιός-κηδεμόνας θα επικοινωνεί τηλεφωνικά προκειμένου να του γνωστοποιείται ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ