Κυριακή, 30 Μαΐου 2021

Ο Γ.Βαρεμένος για την αποπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου, απο Διοικητής Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Γιώργος Βαρεμένος
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας
Ο Γ.Βαρεμένος για την αποπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου
Η αποπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, παρά την εκπεφρασμένη διακομματικά αντίθετη άποψη από φορείς... και συλλογικότητες ευρέως φάσματος, δυστυχώς ακολουθεί την πεπατημένη επιβολής κομματικών κριτηρίων ακόμη και όταν ο κόσμος δεν έπαψε να δοκιμάζεται από την πανδημία.
Ο υπoυργός Υγείας έχει το δικαίωμα της επιλογής το ερώτημα όμως είναι τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτό τον τόπο για να λαμβάνεται υπ' όψιν ως βασικό κριτήριο η απόδοση και η ομολογημένη αποτελεσματικότητα σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία και σε κρίσιμες περιόδους όπως η πανδημία. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν τραγικά απογοητευτικό τα σημαντικά βήματα προς τα μπρος που έγιναν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου σε όλους τους τομείς της λειτουργίας του, να ακυρωθούν στο όνομα μιας ξεπερασμένης λογικής. Ο κόσμος παρακολoυθεί και βαθμολογεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ