Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 
της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος
Το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του αγώνα των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ συμμετέχει στην Ημέρα... 

Πανελλαδικής  Δράσης, την Τρίτη 7 Απριλίου, ανταποκρινόμενη  στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ. 
     Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της περιοχής  να συμμετέχουν ενεργά, από κοινού με τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, τους Συλλόγους των Εργαζομένων, τα Σωματεία και τους άλλους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, στην ημέρα δράσης που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Αγρινίου, με παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση και στη συνέντευξη τύπου.

·        Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
·        Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
·        
ΜΑΠΜέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ  ΣΑΣ

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ