Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Το ΣτΕ ακύρωσε τις εκλογές του 2016 για εκπροσώπους στο ΔΣ Νοσοκομείων Αγρινίου - Μεσ/γγίου

Θετική για το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου είναι η απόφαση του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία δικαιώνει την προσφυγή που είχε κατατεθεί το 2016 μετά τις εκλογές για την ανάδειξη... εκπροσώπων αντιστοίχως των ιατρών και του λοιπού προσωπικού στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Πιο συγκεκριμένα με την υπ αριθμ απόφαση 475/2018 το Γ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, δικαιώνει την προσφυγή του Σωματείου των Εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου κατά των αποφάσεων 115/2/3/2016 και 114/2/3/2016 που ήταν τα πρακτικά των αποφάσεων των Εφορευτικών Επιτροπών για την ανάδειξη των Εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, διότι δεν στήθηκαν δυο κάλπες από την Εφορευτική Επιτροπή, μια στο νοσοκομείο Αγρινίου και μια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Να θυμίσουμε ότι πριν από δυο χρόνια στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Δ.Σ. είχε στηθεί μια κάλπη στο νοσοκομείο Αγρινίου με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου να μην έρθουν στο Αγρίνιο να ψηφίσουν και να καταθέσουν στη συνέχεια αγωγή έναντι της απόφασης της Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές.

Αναπέμπεται σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, η απόφαση στη διοίκηση των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, ώστε τις επόμενες ημέρες να προκηρύξει εκλογές…

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr το Σωματείο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου υποδέχτηκε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση του ΣτΕ και στις εκλογές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν άμεσα θα στηθούν κάλπες και στα δυο νοσοκομεία.

Να θυμίσουμε επίσης ότι στην διαδικασία που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2016 και η οποία κρίθηκε παράνομη από το ΣτΕ, είχαν εκλεγεί η Ρένα Ντάσκαρη ως αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων και ο Κώστας Μπακόπουλος ως αιρετός εκπρόσωπος των γιατρών.
ΠΗΓΗ: http://agrinionet.gr/index.php/ygia/13267-a

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ