Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

«Έφυγε» ο Βίκτωρας Μελάς, ένας ευεργέτης του Μεσολογγίου

Απεβίωσε δυστυχώς χθες ο Βίκτωρας Μελάς, Πρόεδρος για 34 χρόνια του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή.
Το ίδρυμα Μελά κατασκεύαζε Νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα εκτός της Αττικής, με....δικούς του αποκλειστικά πόρους. Στη διάρκεια αυτών των 35 αυτών ετών, τα Νηπιαγωγεία που κατασκεύασε το ίδρυμα Μελά ξεπερνούν τα 200.
Ο Δήμος Μεσολογγίου ευεργετήθηκε δυο φορές από το Ίδρυμα Μελά. Το 2002 με την ανέγερση του Νηπιαγωγείου Κατοχής και το 2013 με την ανέγερση σε χρόνο ρεκόρ του 4ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου. Καθοριστική η συμβολή του Χρήστου Μοσχανδρέου στην κατασκευή και των δυο αυτών Νηπιαγωγείων, ένεκα των φιλικών σχέσεων που διατηρούσε με τον Βίκτωρα Μελά.
Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, εκτιμώντας την ανιδιοτελή προσφορά του Βίκτωρα Μελά στο Δήμο Μεσολογγίου και στη δημόσια εκπαίδευση συνολικά, του απένειμε το 2014 τον τίτλο του Επίτιμου Δημότη.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος.
Ο Κύριος Βίκτωρας θα ζει πάντοτε στις καρδιές μας, στις καρδιές όλων των Μεσολογγιτών.

Κατσούλης Παναγιώτης

Καρατσόλης Παντελής

Δημοτικοί Σύμβουλοι
Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ