Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΜΕ

Σήμερα και ενώ έχει περάσει μια βδομάδα από την βίαιη απαγωγή εντός Ελληνικού Εδάφους των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, συνεχίζουμε να βλέπουμε το ίδιο έργο και να ακούμε το ίδιο παραμύθι. Το εδώ πουλημένο και φοβισμένο πολιτικό σύστημα, να συνεχίζει να χαρακτηρίζει τις ενέργειες της Τουρκίας ως τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στη Θράκη. Έχω την αίσθηση ότι όλοι αυτοί οι τύποι που έχουν σφετεριστεί την εξουσία καταλύοντας το σύνταγμα, δυστυχώς με την βοήθεια της Δικαστικής εξουσίας δεν λένε την αλήθεια ή έστω εκτιμούν εντελώς λάθος ότι οι ενέργειες των.... Τούρκων είναι απλές προκλήσεις. 
Οι Τούρκοι έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας. Καθημερινά, με διάφορες καλοσχεδιασμένες ενέργειες προχωράνε βήμα βήμα κερδίζοντας συνεχώς κομμάτια της εθνικής μας κυριαρχίας. Όποιας τέλος πάντων μας άφησαν ακόμα οι δανειστές σε αγαστή συνεργασία με το ντόπιο δωσιλογικό πολιτικοοικονομικό σύστημα. 
Δεν κάνουν απλά προκλήσεις, προχωράνε κανονικά εντός των ελληνικών συμφερόντων, ενώ ταυτόχρονα είναι πανέτοιμοι για έναν θερμό πόλεμο. Με τις ενέργειες αυτές στην ουσία πετάνε το “μπαλάκι” στην ελληνική πλευρά για την έναρξη ενός θερμού επεισοδίου, ώστε να αιτιολογήσουν τον επίσημο πόλεμό που έχουν ξεκινήσει. Ήδη όλος ο διεθνής τύπος, με προεξάρχοντα τον γερμανικό, μιλάει για διαφιλονικούμενες περιοχές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, προετοιμάζοντας τη διεθνή κοινή γνώμη για μια πολεμική σύγκρουση, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποιος είναι υπαίτιος. Ναι ακριβώς αυτά λένε για διαφιλονικούμενες περιοχές. Δηλαδή θέλουν να μας περάσουν στο υποσυνείδητο ότι η Θράκη το Αιγαίο και η Κύπρος είναι διαφιλονικούμενες περιοχές, δηλαδή δεν ανήκουν σε κανέναν. Οι «εταίροι μας» δηλαδή ΕΕ (Γερμανοί) και ΔΝΤ (Αμερικανοί) δεν πρόκειται να αφήσουν να γίνει πολεμική σύρραξη μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας γιατί από τα νερά μας και τα χώματά μας περνάει το 65% του παγκόσμιου εμπορίου ανατολής δύσης, έτσι έχουν διατάξει το ντόπιο δωσιλογικό πολιτικό σύστημα και αυτό το έχει αποδεχτεί πλήρως, να δώσουν κυριαρχικά δικαιώματα στην Τουρκία, γιατί οι Τούρκοι δείχνουν απειθαρχία και δεν θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση μαζί τους φοβούμενοι ότι θα προσεταιριστεί τη Ρωσία, όπως είχε γίνει κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, όταν Ο Κεμάλ τα βρήκε με τους εξεγερθέντες Ρώσους που αποσύρθηκαν από τη συμμαχία με οδυνηρό αποτέλεσμα για τα δικά μας συμφέροντα. Έτσι βγαίνουν όλοι στα κατοχικά ΜΜΕ και συνεχώς κάνουν την εξής ερώτηση: Και καλά τι να κάνουμε; Να κάνουμε πόλεμο; Αυτό γίνεται μόνο και μόνο για να φοβηθεί ο Ελληνικός λαός και να δεχτεί την παράδοση των Κυριαρχικών δικαιωμάτων στους Τούρκους. Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι μία και απλή. Η Τουρκία έχει ήδη αρχίσει τον πόλεμο. Το ότι ακόμα δεν είδαμε Τουρκικές δυνάμεις να χτυπούν τις δικές μας ένοπλες δυνάμεις δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όπως είπαμε πιο πάνω έχουν αρχίσει έναν υβριδικό πόλεμο. 

Ας δούμε όμως λίγο τι είναι ο Υβριδικός πόλεμος. Ο Υβριδικός Πόλεμος (Hybrid Warfare) είναι μια στρατιωτική στρατηγική που συνδυάζει στοιχεία συμβατικών πολεμικών επιχειρήσεων, μη συμβατικού πολέμου, καθώς και κυβερνοπολέμου. Συνδυάζοντας στρατιωτικές δράσεις με ανατρεπτικές προσπάθειες, ο επιτιθέμενος προσπαθεί να αποφύγει την ευθεία απόδοση ευθυνών, κυρώσεων ή και αντεπιθέσεων. Ο Υβριδικός πόλεμος δεν εξαιρεί τα θερμά επεισόδια. Ο Υβριδικός πόλεμος ξεκινάει με την Κοινωνική αποσταθεροποίηση, αυτό που ζούμε δηλαδή εδώ και 8 χρόνια λόγω των μνημονίων που και αυτά είναι μέρος του υβριδικού πολέμου. Δηλαδή ένας συνδυασμός αποσταθεροποίησης με γενικευμένη πολεμική αναμέτρηση που βάζει ζήτημα καθεστώτος και πολεμικού ελέγχου σε μια ευρύτερη περιοχή. Τον πόλεμο αυτό έκανε και ο Χίτλερ. Ένα παράδειγμα Υβριδικού Πολέμου είναι η προσάρτηση της Κριμαίας από την Ουκρανία χωρίς να πέσει πιστολιά. Από τον Υβριδικό πόλεμο δεν μπορείς να ξεφύγεις. Θα σε οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε θερμό πόλεμο. Ξεφεύγεις μόνο αν καταφέρεις να κερδίσεις τη στρατηγική του αντιπάλου στον υβριδικό πόλεμο. Αυτό που έγινε στον Έβρο ήταν θερμό επεισόδιο χωρίς θύματα. Και θερμό επεισόδιο δεν έχεις μόνο όταν ανοίγεις πυρ αλλά και όταν εμπλέκεσαι. Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα όμως τι κάνει; Ασχολείται ακόμα και τώρα με τη Novartis, με το αν τα πήραν δηλαδή οι διάφοροι Υπουργοί, πρώην πρωθυπουργοί. Λες και το θέμα αυτό είναι πιο σοβαρό από την Πατρίδα μας την οποία παίρνουν σιγά σιγά και κομμάτι κομμάτι τόσο οι Εταίροι όσο και οι Τούρκοι με τους Αμερικανούς. 

Αυτό που έπρεπε να κάνει το Πολιτικό Σύστημα ήταν να βγει και να ενημερώσει το λαό. Ο λόγος που δεν το κάνει είναι απλός. Γι’ αυτό το πληρώνουν οι δυνάμεις κατοχής της πατρίδας. Για να παραπληροφορούν το λαό. 

Και στην παραπληροφόρηση αυτή των Ελλήνων είναι συνυπεύθυνοι όλοι όσοι όφειλαν να γνωρίζουν και δεν γνωρίζουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν. Όπως Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι καθώς και Πανεπιστήμια. 

Μια αποφασισμένη ελληνική κυβέρνηση θα διεθνοποιούσε το θέμα και δεν θα το κρατούσε καθαρά σε πρόβλημα των δυο κρατών. Επίσης θα έκανε δύο πράγματα: Αφενός θα προετοίμαζε τον στρατό για ολοκληρωτικό πόλεμο και αφετέρου να περνούσε πρώτη αυτή σε διπλωματική αντεπίθεση σπάζοντας τα νεύρα των Τούρκων. Για παράδειγμα θα μπορούσε να θέσει αμέσως σε εφαρμογή ορισμένα μέτρα όπως: 

Α) Απέλαση των Στρατιωτικών Ακολούθων της Τουρκικής πρεσβείας. Β) Κλείσιμο των συνόρων από και προς την Τουρκία με εξαίρεση τους Τούρκους πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί εδώ και τους Έλληνες πολίτες που πιθανών να έχουν εγκλωβιστεί στην Τουρκία. Γ)) Μεταφορά αμέσως μεγάλων Στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο ως παράσταση σημαίας. Δ) Να προσφύγει στον Ο.Α.Σ.Ε. (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) όπως είχε κάνει η Γεωργία το 2016 όταν Ρωσικές Στρατιωτικές περίπολοι είχαν πιάσει Γεωργιανούς Στρατιώτες σε διαφιλονικούμενες περιοχές και αναγκάστηκαν να τους αφήσουν κατόπιν ασφυκτικών πιέσεων στη Ρωσία. Ε) Να προσφύγει στην ολομέλεια του ΟΗΕ κα στο Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε. ΣΤ) Άσκηση veto για τις ενταξιακές διαδικασίες της Τουρκίας στην ΕΕ, εάν δεν συμμορφωθεί προς το διεθνές δίκαιο, το οποίο η ελληνική πλευρά θα ερμήνευε. Ταυτόχρονα να απειλήσει veto τόσο για τους προστατευόμενους της Τουρκίας Σκόπια και Αλβανία για ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Ζ) Ακόμα, θα μπορούσε να εκδώσει ΝΟΤΑΜ με την οποία να δέσμευε ολόκληρο το Αιγαίο για αρκετό χρόνο, αποκλείοντας εντελώς την Τουρκία, ώστε να την προκαλέσει να κάνει την πρώτη κίνηση. 

Δυστυχώς όμως το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί είμαστε υπό ξένη Κατοχή. Είδατε κανένα κόμμα να βγει και να πει τίποτα μετά την ενημέρωση που έκανε ο κ. Κοτζιάς στην ειδική επιτροπή για ζητήματα άμυνας και διπλωματίας που έγινε κεκλεισμένων των θυρών; Κανένας δεν είπε ότι το βασικό θέμα δεν είναι οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά να σωθούν τα δύο αυτά παιδιά που παρανόμως κρατούνται από την Τουρκία. Και είναι παράνομη η κράτησή τους γιατί τα δύο παιδιά αυτά σαν ένστολοι εκτελούσαν αποστολή, δεν πήγαν εκεί για τουρισμό, άρα δεν είχε κανένα δικαίωμα σύλληψης των στρατιωτικών. Δεν έχει διεθνολόγους η Ελλάδα, δεν έχει ανθρώπους γνώστες του Διεθνούς Δικαίου δεν έχει νομικούς φορείς; Που είναι οι Δικαστικές Ενώσεις; Το μόνο που ξέρουν είναι να νομολογούν να τα αρπάζει το πολιτικό σύστημα. Γιατί δεν μπαίνει το θέμα ότι παρανόμως κρατούνται και να μπει ως πολιτικό αίτημα. Το έχουμε εναποθέσει στην καλή διάθεση της Τουρκίας. Εκτός αν μετά το «Μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου πάμε στο «Καλύτερα ας χαθεί το παιδί του γείτονα παρά να χαθεί το παιδί μου». Ας δούμε και μια ρήση που αποδίδεται στον Μπρεχτ: «Όταν ήρθαν να πάρουν τον Κομουνιστή δεν ανησύχησα γιατί δεν ήμουν κομουνιστής, όταν ήρθαν να πάρουν τους ομοφυλόφιλους δεν ανησύχησαν γιατί δεν ήμουν Ομοφυλόφιλος, όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν ανησύχησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος, όταν ήρθαν να πάρουν εμένα κοίταξα γύρω μου να δω ποιος έχει μείνει για να παλέψει για μένα και δεν είδα κανέναν.» Δηλαδή πρέπει να μείνουμε μόνοι μας για να καταλάβουμε ότι ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο; 

Γι’ αυτό λέμε ότι το κοινοβούλιο υπάρχει μόνο για εξαγορά των συνειδήσεων αυτών που κάνουν τους βουλευτές. Και αυτό μπορούμε να το βρούμε γραμμένο μέσα στο τρίτο μνημόνιο, ν. 4336/14-8-2015 σελ. 1014 όπου ξεκάθαρα τονίζει ότι τίποτα δεν μπορεί να προσαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή αν πρώτα δεν ενημερωθούν και συμφωνήσουν οι ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ. Δηλαδή τι παραπάνω είχαν κάνει οι Συνταγματάρχες το 1967; Κανένας πολιτικός σχηματισμός δεν το λέει αυτό, ούτε από τα κόμματα που βρίσκονται μέσα στο Κοινοβούλιο, ούτε όμως και αυτά του δήθεν αντιμνημονίου που είναι εκτός Βουλής. Μόνο το Ε.ΠΑ.Μ. το φωνάζει από το 2010 όταν και επιβλήθηκε τότε άτυπα η ΚΑΤΟΧΗ. 

Μόνο με ανατροπή αυτού του Δωσιλογικού πολιτικού και οικονομικού συστήματος, διαγραφή χρέους, δίκη των δωσίλογων, νέο σύνταγμα, εθνικό νόμισμα, έξοδο από ΕΕ και ΝΑΤΟ μπορούμε να σώσουμε το Έθνος. Ελάτε κοντά μας στο Ε.ΠΑ.Μ. Μάθετε για εμάς. Ψηφίστε υπέρ της Μήνυσης-Συνηγορίας για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας επί Εσχάτης Προδοσίας που κατέθεσε το Ε.ΠΑ.Μ. στον Άρειο Πάγο εναντίον όλου του Δωσιλογικού πολιτικού συστήματος στο (www.epamhellas.gr). Ελάτε να κουβεντιάσουμε μαζί για το τι μπορούμε να κάνουμε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας. 

ΒΑΣΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΟΣ Ε.ΠΑ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ