Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ erasmus+ απο το Εργαστηριακό Κέντρο Αγρινίου

Το Εργαστηριακό Κέντρο Αγρινίου συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα κινητικότητας erasmus+ με δύο ροές για την Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με τίτλο: 
«ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ: 1.Γεωπονία-Βιολογικά Προϊόντα 2.Νέες Τεχνολογίες Οχημάτων» και με κωδικό σχεδίου 2017-1-E101-KA102-035409.
Για την 1η ροή το Πρόγραμμα πραγματοποιείται στη Δρέσδη της Γερμανίας από τις 13-03-2018 έως τις 28-03-2018 με 14 συμμετέχοντες μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς του Ε.Κ. Αγρινίου.
Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές της ροής αυτής βρίσκονται στη πόλη Δρέσδη της Γερμανίας κάνοντας δραστηριότητες σχετικές με το αντικείμενο της ροής, παράλληλα δε και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.
Για τη 2η ροή το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη της Ιταλίας από τις 17-04-2018 έως τις 02-05-2018 με 14 συμμετέχοντες μαθητές της Ειδικότητας Οχημάτων και δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς του Ε.Κ. Αγρινίου.
Η συμμετοχή των μαθητών στις κινητικότητες θα συμβάλει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, στην ανάπτυξη των μαθησιακών δραστηριοτήτων και του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων.
Η χρηματοδότηση είναι εξ’ ολοκλήρου από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+
Οι γενικότεροι στόχοι του Προγράμματος είναι:
-Ενίσχυση γνώσεων -δεξιοτήτων- ικανοτήτων των συμμετεχόντων για το επάγγελμά τους.
-Εκπαίδευση και εξοικείωση των μαθητών στην κατανόηση του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
-Διασύνδεση με την αγορά εργασίας.
-Απόκτηση Ευρωπαϊκής συνείδησης.
-Ενθάρρυνση της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων.
Το Πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ χρηματοδοτείται 100% από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Διευθύντρια του Εργαστηριακού Κέντρου Αγρινίου και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επιτυχία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος erasmus+.

Η Παιδαγωγική Ομάδα:
  • Συρόκου Ελένη Δ/ντρια Ε.Κ. Αγρινίου
  • Κύρκος Παναγιώτης Υποδ/ντής Ε.Κ. Αγρινίου
  • Τσιλίκης Βασίλειος Εκπ/κός Ε.Κ. Αγρινίου
  • Φαφλιώρας Αντώνης Εκπ/κός Ε.Κ. Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ