Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Γαβρόγλου σε ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, αναπληρωτές: Ανακοινώνονται μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών τον Οκτώβριο

Κατά την διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με με εκπροσώπους της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ και με αντιπροσωπεία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απάντηση του..... Υπουργού Παιδείας για τους διορισμούς των εκπαιδευτικών. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:
Το αίτημα που έθεσαν οι εκπαιδευτικοί ήταν οι μόνιμοι διορισμοί. Ο Υπουργός απάντησε ότι, όπως έχει και δημόσια δηλώσει, πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα. Επανέλαβε τη δέσμευση του Υπουργείου, που είχε διατυπωθεί και κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, ότι το Υπουργείο θα ανακοινώσει αριθμό μόνιμων διορισμών τον Οκτώβριο, μετά το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης, και ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να δώσουν συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι διορισμοί. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ