Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Η σημερινή κατάσταση στον δρόμο Αγρίνιο-Εμπεσός, πότε θα ανοίξει (φωτο)

Μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος αναμένονται στο Μπαμπαλιό από ώρα σε ώρα ώστε να ξεκινήσει το έργο της αποκατάστασης της καθίζησης του κεντρικού δρόμου του Βάλτου, που έχει προκαλέσει από... σήμερα Πέμπτη το πρωί, σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή μετακίνηση εκατοντάδων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, το έργο της αποκατάστασης, εφόσον και το γεωλογικό φαινόμενο σταματήσει, δεν θα πάρει αρκετό χρόνο και υπολογίζεται σε δυο με τρεις μέρες το πολύ.
Το θετικό είναι πως σήμερα Πέμπτη αλλά και τις επόμενες μέρες δεν υπάρχει πρόβλεψη για κύμα κακοκαιρίας πέρα από κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις, οπότε πιθανώς το φαινόμενο να σταματήσει και οι εργασίες να “τρέξουν”.
Στο μεταξύ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη διακοπή της κυκλοφορίας για όσο διάστημα χρειαστεί για την αποκατάσταση.
Πάντως το πρωί και ενώ η κυκλοφορία είχε διακοπεί γίνονταν διέλευση οχημάτων, με ευθύνη των οδηγών.
Η απόφαση της Αστυνομίας για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
“Την διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο 25ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Εμπεσού – Άρτας (από την Τ.Κ. Καστρακίου έως την Τ.Κ. Μπαμπαλιού) και την εκτροπή της κυκλοφορίας αυτών, είτε μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου των τοπικών Κοινοτήτων Ποδογοράς – Βαρετάδας – Σαρδηνίων – Αμφιλοχίας, είτε μέσω της διασταύρωσης της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων με την επαρχιακή οδό Σαρδηνίων – Βαρετάδας – Ποδογοράς – Εμπεσού, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος στο ανωτέρω σημείο.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ισχύσει μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010.

Με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 10 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., οδική σήμανση.

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται, σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Α.Τ. Εμπεσού”.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ