Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου συναντήθηκε με εκπροσώπους των φοιτητικών συλλόγων των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου προκειμένου να αναζητηθεί....λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την αναστολή λειτουργίας της φοιτητικής λέσχης. 
Με παρέμβαση του Γιώργου Παπαναστασίου εξασφαλίστηκε από τον Δήμο Αγρινίου η επαναλειτουργία της λέσχης προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα με την σίτιση των φοιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ