Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η κυκλοφορία οχημάτων στην εθνική οδό στην Κλεισούρα

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η διέλευση των οχημάτων στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο φαράγγι της Κλεισούρας, που ως γνωστόν είχε κλείσει, εξαιτίας της μεγάλης κατολίσθησης στις 2 Δεκεμβρίου.

Η άρση της απαγόρευσης για την διέλευση των οχημάτων αναμένεται επισήμως...
να γίνει αύριο Κυριακή. Όμως, εξαιτίας του φόρτου στην κυκλοφορία εξαιτίας των εορτών, ατύπως η διέλευση έχει επιτραπεί εδώ και μερική ώρα.
Στο συγκεκριμένο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου υπάρχει ειδική σήμανση και προσωπικό ασφαλείας, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν μικρές ταχύτητες. Υπάρχουν σημεία στο δρόμο που απαιτούν προσοχή, ειδικά από τους δικυκλιστές.
Να σημειωθεί πως το έργο πλήρους αποκατάστασης του δρόμου δεν έχει ακόμη ξεκινήσει και αυτό αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, οπότε δεν αποκλείεται να ισχύσουν νέες απαγορεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ