Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "Ε"


Παρέμβαση του Νίκου Μωραΐτη, βουλευτή του ΚΚΕ, στο «κανάλι Ε» το βράδυ της Τρίτης 24 Φλεβάρη.
Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως επιβεβαιώνεται το ΚΚΕ, που έλεγε προεκλογικά ότι μπορεί να αλλάξει η κυβέρνηση όχι όμως η αντιλαϊκή πολιτική. Όπως...
προειδοποιούσε και προεκλογικά, την επόμενη μέρα των εκλογών είναι εδώ τα μνημόνια, οι αντιλαϊκοί νόμοι, οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί, τα πλεονάσματα που ματώνουν τον λαό.
Η όποια διαπραγμάτευση εντός των τειχών της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, δεν γίνεται από την πλευρά των συμφερόντων του λαού, αλλά των συμφερόντων του κεφαλαίου, υπογράμμισε και κατήγγειλε την κυβέρνηση, που επιχειρεί να εκπαιδεύσει τον λαό να ζει με ψίχουλα.
Το ΚΚΕ καλεί τον λαό και τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 27 Φλεβάρη. Τους καλεί να μην απογοητευτούν, να περάσουν στην αντεπίθεση, και να διεκδικήσουν λύσεις που θα καλύπτουν τις σημερινές σύγχρονες ανάγκες τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ