Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

Συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου μετά τις αρχαιρεσίες της 25ης Φεβρουαρίου ως εξής:

Πρόεδρος: Δήμητρα Αβράμπου
Αντιπρόεδρος: Σπυριδούλα Παπαγιάννη 
Γραμματέας: Ευγενία Βλάχου
Ταμίας: Ευτέρπη Καββαδία
Έφορος: Δημήτριος Παπανικολάου
Μέλη: Δημήτριος Ρουμελιώτης
Άγγελος Παπαδόπουλος
Αναπληρωματικό μέλος: Νικόλαος Παπαδογιώργος
Τα μέλη του Συλλόγου παλαιά και καινούργια θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και την καλύτερη ενημέρωση σε θέματα προσφοράς και εθελοντισμού. Σ' αυτήν την προσπάθεια είναι χρήσιμη η βοήθεια όλων των πολιτών του Αγρινίου, ώστε η ευχή για μια χώρα αυτάρκη σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, να γίνει πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Συλλόγου, αιμοδότες και μη, για τη συνεχή στήριξη και τη βοήθεια σε κάθε δράση και εκδήλωση. Ευελπιστούμε αυτή η ομάδα να μεγαλώνει συνεχώς.

Σας περιμένουμε όλους γιατί.....ένας μόνο δε φτάνει...! 
Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ