Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Και τρίτος νεκρός από την έκρηξη στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε σε καφέ – ψησταριά στο Λουτρό της Αμφιλοχίας στις 4 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr υπέκυψε στα τραύματά του ο...
64χρονος Θωμάς Ντρούτσης που είχε τραυματιστεί βαρύτατα, αφού βρίσκονταν την ώρα της έκρηξης μέσα στο κατάστημα. Ο εκλιπών είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του δήμου Αμφιλοχίας επί δημαρχίας Μαρίας Σωτηρίου καθώς και πρόεδρος της Tοπικής Κοινότητας στο Aνοιξιάτικο 
Να θυμίσουμε πως στις 13 Φεβρουαρίου είχε υποκύψει στα τραύματά της η 43χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου και τρεις μέρες νωρίτερα είχε καταλήξει ένας 82χρονος θαμώνας του καφενείου που επίσης είχε τραυματιστεί βαριά.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ