Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Public Issue για την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Στις 11 μονάδες το προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ!


Δυναμική αυτοδυναμίας στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η έρευνα πολιτικής συγκυρίας Σεπτεμβρίου που πραγματοποίησε η Public Issue, λίγες μέρες μετά την άνοδο Σαμαρά – Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και σ' ένα κλίμα που φορτίζεται από το μπαράζ της φορολόγησης των πολιτών...
 και την αδυναμία της κυβέρνησης να αρθρώσει πειστικό διαπραγματευτικό λόγο έναντι των δανειστών. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει φτάσει τη διαφορά του από τη Ν.Δ. στις 11 ποσοστιαίες μονάδες (36% έναντι 25%), προβάδισμα που είναι το μεγαλύτερο από τις αρχές του έτους. Παρ' όλα αυτά, στο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα, Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, η πλειοψηφία (42%) απαντά «καμία από τις δύο».
grafima
Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά σαράντα μονάδων(!) (64% έναντι 24%), ανοίγοντας την ψαλίδα στο απώτατο σημείο από τον Ιανουάριο του 2014 και με αυξητική τάση μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Πρόωρες εκλογές «βλέπει» το 54%. «Λάθος η πορεία της χώρας» λένε επτά στους δέκα πολίτες (72%). Μαζική η δυσαρέσκεια και για τον Γκίκα Χαρδούβελη (68%). Το 64% ζητά διαπραγμάτευση για μείωση του χρέους.
 Ολόκληρη η έρευνα της Public Issue στην «Εφημερίδα των Συντακτών – Σαββατοκύριακο» που κυκλοφορεί.
 Πηγή: efsyn.gr / politicanea

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ