Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν μπόρεσε ο Παναιτωλικός, ήττα 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο (φωτο)

Με 30 βαθμούς θερμοκρασία ξεκίνησε το παιχνίδι στο Αγρίνιο σ' ένα γήπεδο που έβραζε από τις ζητωκραυγές των 5000 περίπου φίλων του Παναιτωλικού. 
Ο Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ έκλεισαν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Superleague με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φεύγει νικήτρια πιάνοντας...
τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αντίθετα ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε από πέναλτι στο 35'.Παρά την πληθώρα των επιθετικών που χρησιμοποίησε ο Μάκης Χάβος ο Παναιτωλικός είχε μόνο δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ,που δυστυχώς δεν αξιοποίησε ο Αλβες...

Γρήγορο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στην έναρξη χωρίς όμως να απειλούνται ιδιαίτερα οι αντίπαλες εστίες.Συνδυάζονταν όμορφα στο κέντρο,αλλά δύσκολα μπορούσαν να μπουν στην περιοχή,ενώ δεν περνούσαν οι κάθετες μπαλιές.Μια ανατροπή στο 22' μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ δεν φάνηκε να ενδιαφέρει κανέναν.
Για ένα 25λεπτο έπαιζαν και οι δύο χωρίς ουσία,όμως σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ γινόταν όλο και πιο απειλητικός....

Πρώτη καλή φάση για γκολ στο 29',όταν ο Σαλπιγγίδης γέμισε στην περιοχή, ο Βίτορ έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, αλλά δεν βρήκε στόχο.


Στο 35' πέναλτι για τον ΠΑΟΚ που κέρδισε ο Μακ και κίτρινη κάρτα στον Κούσα που τον ανέτρεψε,το εκτελεί ο ίδιος κι ανοίγει το σκορ.

Στο 38' Φάουλ του Ρατς, κεφαλιά του Βίτορ, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.
Και πάλι στο 40' ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!Ο Μακ έφυγε σφαίρα στην αντεπίθεση, είδε δεξιά τον επερχόμενο Αθανασιάδη, του έστρωσε ιδανικά την μπάλα, αλλά ο Ράφαελ ήταν σε ετοιμότητα στο ξερό σουτ του Έλληνα επιθετικού.
Από πλευράς Παναιτωλικού δύο φάουλ στο 22' και στο 42' με εκτελεστή το Θεοδωρίδη δεν ανησύχησαν το Γλύκο.





Mε ολιγόλεπτη καθυστέρηση άρχισε το δεύτερο ημίχρονο,αφού ο επόπτης βρήκε τρύπια τα δίχτυα της εστίας του Γλύκου και χρειάστηκε μαντάρισμα!
Ο Μάκης Χάβος έκανε από την αρχή δύο αλλαγές στην προσπάθειά του να γυρίσει το παιχνίδι... και στο 58' ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ,όταν από σέντρα του Μπεχαράνο στην πλάτη της άμυνας, ο Άλβες έφυγε μόνος του αλλά δεν μπόρεσε  να πλασάρει τον Γλύκο που παραχώρησε κόρνερ.

Στο 64' άσχημο μαρκάρισμα του Μπεχαράνο που παραχώρησε φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΟΚ.Το εκτέλεσε όμορφα ο Ρατς και η κεφαλιά του Βίτορ στο οριζόνιο δοκάρι του Ράφαελ.

Στο 66' Μαρτίνες 'εδωσε έξυπνα στον Κάπελ, αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε στα σώματα και έφυγε κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός ήλεγχε το ματς και πίεζε για το γκολ...,όμως πρέπει και να μπορείς να το βάλεις!

Στο 71' φάουλ σε πολύ καλή θέση,όμως και πάλι ο Θεοδωρίδης δεν τα κατάφερε!

Τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παναιτωλικός εξακολουθεί να πιέζει με ανορθόδοξους τρόπους κι ο ΠΑΟΚ να κρατάει μάλλον εύκολα το 0-1...

Στο 90'+3',ακριβώς στη λήξη του αγώνα, ο Παναιτωλικός βρέθηκε φάτσα κάρτα με την ισοφάριση . Ο Βασιλείου διεκδίκησε μπαλιά, ο Γλύκος έκανε κακή έξοδο και ο Άλβες πλάσαρε στο κενό τέρμα, με τον Κατσικά να διώχνει σχεδόν πάνω στην γραμμή.

* Ούτε ένας, ούτε δύο, 4 ΠΑΟΚτζήδες με τα χρώματα του Παναιτωλικού σήμερα Μαλεζάς, Φωτάκης, Θεοδωρίδης και Χάβος
* Ντεμπούντο για Μορένο και Βασιλείου στον Παναιτωλικό
* Τυπικά στις εξέδρες βρίσκονταν μόνο φίλοι του Παναιτωλικού,όμως υπήρχαν και αρκετοί ΠΑΟΚτζήδες χωρίς διακριτικά λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος(46' Μπεχαράνο), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μορένο(46' Κάπελ), Θεοδωρίδης(74' Βασιλείου), Άλβες.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα(54' Τζιώλης), Μακ, Σαλπιγγίδης(87' Κίτσιου), Αθανασιάδης(77' Παπαδόπουλος).


1 σχόλιο :

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ