Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Μεσολόγγι: Κινητοποίηση κατοίκων για να αποτρέψουν πλειστηριασμό της κατοικίας τριτέκνου

Έμποροι απ’ όλη την Ελλάδα στο πλευρό του συναδέλφου τους που είναι πατέρας τριών παιδιών και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.
Δεκάδες πολίτες βρίσκονται αυτή την ώρα στο πλευρό εμπόρου, πατέρα τριών παιδιών από το Μεσολόγγι, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από την τράπεζα. Στην πλατεία του δικαστικού μεγάρου του Μεσολογγίου όπου ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει το μεσημέρι της Τετάρτης η διαδικασία του πλειστηριασμού, είναι συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 200 άνθρωποι, απλοί.....πολίτες και έμποροι από την Αμφιλοχία, την Πάτρα, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι προκειμένου, όχι μόνο να του συμπαρασταθούν, αλλά και να εμποδίσουν την διαδικασία.
Στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική παρουσία, που δεν έχει επέμβει μέχρι στιγμής.

Ο κ. Μιχάλης Χατζής, έμπορος από το Μεσολόγγι δήλωσε: «Η διαδικασία λήγει στις 5 και μέχρι τότε θα παραμείνουμε όλοι εδώ για να μην χάσει ένας συνάδελφος και συνάνθρωπός μας το σπίτι του».

Στην εκδήλωση συμπαράστασης στα δικαστήρια του Μεσολογγίου δίνουν το παρόν εμπορικοί σύλλογοι από τη Δυτική Ελλάδα και κινήσεις πολιτών κατά των πλειστηριασμών.
Περισσότερες φωτο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ