Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ

Θέμα: Καμιά συνεργασία με το ισραηλινό απαρτχάιντ 
Στην χθεσινή συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στην Πολιτική – Πολιτιστική Λέσχη ΡΩΓΜΗ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Κοινότητας Δυτικής Ελλάδας κ. Σαμίρ Σαντζούκ, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη της «Συνέλευσης» για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή μετά την δολοφονική επίθεση της Ισραηλινής πολεμικής μηχανής κατά των υπερασπιστών της Λωρίδας της Γάζας και του...
άμαχου πληθυσμού της.
Με ομόφωνη απόφασή της η «Λαϊκή Συνέλευση ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ» καταδικάζει τη συνεχιζόμενη γενοκτονία του ισραηλινού στρατού σε βάρος του παλαιστινιακού λαού και διαδηλώνει προς κάθε κατεύθυνση το θυμό και την οργή της, για τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην αιματοβαμμένη και μαρτυρική αυτή περιοχή του κόσμου, τα οποία δεν παραβιάζουν μόνο κατάφωρα κάθε διάταξη του Διεθνούς Δικαίου, αλλά ακόμα περισσότερο κάθε αναγκαίο και απαιτούμενο σεβασμό του ανθρώπου από τον άνθρωπο.
Η «Λαϊκή Συνέλευση – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ» υιοθετεί σε απόλυτο βαθμό και προσυπογράφει την ανακοίνωση-ψήφισμα της Παλαιστινιακής Κοινότητας της Δυτικής Ελλάδας, ενώνει αλληλέγγυα και υποστηρικτικά τη φωνή της με τη φωνή των Παλαιστινίων που ζουν και εργάζονται στον Δήμο και την περιοχή μας, καθώς και με τους διαδηλωτές όλου τοu κόσμου ενάντια στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, και καλεί το λαό του Αγρινίου να σταθεί, με κάθε μέσο και τρόπο, αλληλέγγυος, καταγγέλλοντας καταρχάς ως συνυπεύθυνες τις ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, οι οποίες έχουν αναδείξει το «κράτος τρομοκράτη» σε «στρατηγικό εταίρο», διατηρώντας άριστη συνεργασία μαζί του σε όλα τα επίπεδα.

Το κείμενο της ανακοίνωσης-ψηφίσματος έχει ως εξής:

«Η επίθεση του Ισραήλ στην Γάζα συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μόνο τις τελευταίες μέρες περισσότεροι από 600 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί. Επιπλέον οι Ισραηλινές επιθέσεις καταστρέφουν ζωτικής σημασίας πολιτικές υποδομές, όπως νοσοκομειακές εγκαταστάσεις δημόσια κτίρια και το λιμάνι της Γάζας.
Το Ισραήλ θέλοντας να εξαλείψει την Παλαιστινιακή αντίσταση δεν έχει κανέναν δισταγμό να βάλει στο στόχαστρο ολόκληρο τον πληθυσμό της Γάζας. Θέτει δηλαδή σε πλήρη εφαρμογή τη φασιστική λογική της Συλλογικής ευθύνης. Έτσι κι αλλιώς η Γάζα επί χρόνια στραγγαλίζεται με οικονομικό και όχι μόνο αποκλεισμό, όταν 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι οδηγούνται σε ανθρωπιστική καταστροφή είναι προφανές το τι κάνει το Ισραήλ και το ποιοι το στηρίζουν.
Για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με την συνένοχη σιωπή της λεγόμενης «διεθνούς κοινότητας» δηλαδή των ΗΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των αραβικών κρατών, Η δύση κρατάει ίσες αποστάσεις από τις δύο πλευρές, βάζουν δηλαδή στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις του κόσμου επιχειρεί να λύσει το Παλαιστινιακό, εφαρμόζοντας ουσιαστικά πολιτική γενοκτονία.
Το Ισραήλ συνεχίσει να κατέχει Παλαιστινιακά και άλλα αραβικά εδάφη, αψηφώντας τα αναρίθμητα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.
Το Ισραήλ συνεχίζει να παραβιάζει κατάφορα το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα με μια πρωτοφανή ατιμωρησία που του εξασφαλίζει η πλουσιοπάροχη, οικονομική, διπλωματική και πολιτική στήριξη από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
Το πρόβλημα σήμερα δεν είναι οι ρουκέτες που ρίχνουν οι μαχητές των Παλαιστινιακών οργανώσεων. Η αντίσταση είναι ο μόνος μηχανισμός αντίδρασης που τους έχει απομείνει. Το πρόβλημα δημιουργείται με την Ισραηλινή αδιαλλαξία σε όλα τα βασικά σημεία διεκδικήσεων των Παλαιστινίων: Τερματισμό της κατοχής και δικαίωμα επιστροφής των προσφύγων σύμφωνα με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.
Η διεθνής Αλληλεγγύη είναι ο μόνος πραγματικός σύμμαχος στον αγώνα των Παλαιστινίων για ελευθερία και δικαιοσύνη».

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Υ.Γ. Δείτε επίσης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=MuFtsFo84DE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ