Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                Ι.Π. Μεσολογγίου  31/07/2014
ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Τηλ.:2631360430 - e-mail: nosomeso@gmail.com    
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Aν. Διοικητή  του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κου  Κυριακόπουλου  κατά τη διάρκεια της  κινητοποίησης για
την κατάσταση και το μέλλον του Νοσοκομείου  μας.
Συγκεκριμένα την άρνηση να δεχτεί τον πρόεδρο των Εργαζομένων στη συνάντηση που είχε με τους φορείς, φορείς τους οποίους οι ίδιοι εργαζόμενοι είχαν καλέσει!!!
Αποτέλεσμα αυτής της απαξιωτικής στάσης του ήταν να οξυνθούν τα πνεύματα και μόνον με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξαν άσχημες εξελίξεις.
Αυτή η συμπεριφορά  του, που επιβεβαιώνει στο ακέραιο προηγούμενες  καταγγελίες τόσο του Συλλόγου μας όσο και της Ιατρικής κοινότητας, έτυχε της έντονης αποδοκιμασίας όλων όσων ήταν παρόντες.
Με βάση τα παραπάνω  ζητάμε εκ νέου από τους ιθύνοντες την λύση του προβλήματος αλλιώς το αποτέλεσμα που προκύπτει από τις συμπεριφορές  του, τους βαραίνει εξολοκλήρου.

Οι κάτωθι Σύλλογοι-Φορείς των οποίων εκπρόσωποι μας ήταν παρόντες στα γεγονότα προσυπογραφούμε την ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων:

-Noμαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ 
-Εργατικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου 
-Α’ ΕΛΜΕ Αιτ/νιας 
-Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι. Π. Μεσολογγίου 
-Παπαθεοδώρου Μάριος (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ι. Π. Μεσολογγίου)
-Μαργαρίτης Θεόδωρος (Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Π. Μεσολογγίου) 
-Καραμητσόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος Β’ ΕΛΜΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ