Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αλβανός ισοβίτης σκότωσε Αγρινιώτη υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου

Εν ψυχρώ δολοφονία υπαρχιφύλακα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στις φυλακές Μαλανδρίνου, στη γειτονική Φωκίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αλβανός ισοβίτης αιφνιδίασε τον άτυχο σωφρονιστικό υπάλληλο και του επιτέθηκε με μαχαίρι.
Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ φώναζε πως με αυτό τον τρόπο εκδικείται για το γεγονός πως δεν του έδωσαν άδεια για να επισκεφθεί τη μητέρα.... του. Ο ισοβίτης, που όπως φαίνεται είχε σχεδιάσει το έγκλημα, περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία και όταν την βρήκε, επιτέθηκε στον άτυχο 46χρονο υπαρχιφύλακα, χτυπώντας τον με το μαχαίρι στο λαιμό.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, ο υπαρχιφύλακας Γιώργος Τσιρώνης από το Αγρίνιο, ζούσε με την οικογένεια του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ήταν έγγαμος με δύο παιδιά, εκ των οποίων το μεγαλύτερο σπουδάζει στην Αθήνα. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Άμφισσας, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε.
Ο κατάδικος είχε υποβάλει αίτημα για χορήγηση αδείας, η οποία δεν του χορηγήθηκε και θεώρησε υπεύθυνο τον άτυχο υπαρχιφύλακα.
Ο Αλβανός βαρυποινίτης, σύμφωνα με το protothema.gr κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στο λαιμό του άτυχου υπαλλήλου προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του. Αμέσως μετά, αφοπλίστηκε από τους υπόλοιπους σωφρονιστικούς και κρατείται με χειροπέδες στο φρουραρχείο, όπου έχουν φτάσει άνδρες της Ασφάλειας για να τον παραλάβουν.
Aμέσως μετά την άγρια δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ειδικές δυνάμεις της ΕΛΑΣ εστάλησαν άμεσα στο σωφρονιστικό κατάστημα. Μάλιστα στις φυλακές βρίσκονται δυνάμεις της ΕΚΑΜ που αναμένεται να πραγματοποιήσουν έλεγχο στα κελιά όλων των κρατουμένων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κρύβουν κι άλλα αυτοσχέδια όπλα.
Παράλληλα, διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί περιμετρικά των φυλακών. Ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν μπει ακόμη μέσα στις εγκαταστάσεις, καθώς στο σημείο αναμένεται να φτάσει εισαγγελέας που θα διευθύνει τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ