Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 21/3/2014 συνάντηση αντιπροσωπείας στελεχών της Αυτοδιοικητικής κίνησης η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκαν σημαντικά ζητήματα όπως:
η λειτουργία της λαϊκής αγοράς, η οργάνωση γραφείου επιχειρηματικότητας, μοντέλο μελλοντικής ανάπτυξης του Δήμου, η καθημερινότητα, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, η προτίμηση της τοπικής αγοράς, το Βιοτεχνικό Πάρκο σε συνδυασμό με την αναθεώρηση του χωροταξικού κλπ.
Ο επικεφαλής της κίνησης Πάνος Παπαδόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στα παρακάτω:
1)     στην λειτουργία της λαϊκής σε συνδυασμό με την εφαρμογή νομιμότητας στον συγκεκριμένο χώρο τονίζοντας ότι αυτό πρέπει να αποτελεί κοινό στόχο όλων όσων συμμετέχουν στην Επιτροπή Ελέγχου. Τόνισε δε ότι απώτερος στόχος πρέπει να είναι η στεγασμένη λαϊκή αγορά.
2)     Στην οργάνωση γραφείων υποστήριξης της επιχειρηματικότητας από κοινού με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο και τους παραγωγικούς φορείς με σκοπό την προβολή-προώθηση προ οιξης﷽﷽﷽﷽τερική και ρείς γΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥϊόντων ονομασίας προέλευσης στην εσωτερική και εξωτερική αγορά.
3)     Στο μοντέλο ανάπτυξης που πρέπει να επιδιώξει η πόλη και η ευρύτερη περιοχή, πράγμα το οποίο μεταφράζεται στο ότι επιβάλλεται η πόλη να γίνει προορισμός. Τρόπος επίτευξης οι συνέργειες στον τομέα του τουρισμού, της ιστορίας και του περιβάλλοντος.
4)     Στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του δημότη ώστε η πόλη να γίνει καθαρή και ελκυστική.
5)     Στην δέσμευση του συνδυασμού για υπογραφή με τον Εμπορικό Σύλλογο ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ με όλες τις νόμιμες διαδικασίες
6)     Τέλος στην από κοινού συνεργασία για την αναθεώρηση του χωροταξικού και την υλοποίηση του πάγιου αιτήματος για δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου και προσέλκυση επενδύσεων.
Το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ