Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Με μικρή συμμετοχή η απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγρινίου

Δυναμικό «παρών» κάλεσε η ΑΔΕΔΥ να δώσουν οι εργαζόμενοι του δημοσίου στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση σήμερα Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη, με συμμετοχή στα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, για να αντιδράσουν σε ενδεχόμενες απολύσεις στο.... δημόσιο, στο καθεστώς της διαθεσιμότητας, σε ενδεχόμενη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών.
Το «παρών» των δημοσίων υπαλλήλων στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία, όμως, μόνο τέτοιο δεν ήταν. Την πολύ μικρή συμμετοχή σχολίασαν, αρνητικά βεβαίως, και οι ομιλητές στην απεργιακή συγκέντρωση. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Αγρινίου-Θέρμου κ. Αδάμης, τόνισε, σε υψηλούς τόνους στην δική του σύντομη ομιλία, ότι εάν δεν υπάρξει μαζικότητα στις κινητοποιήσεις, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει. «Ελπίζω το σημερινό σκηνικό να αλλάξει αύριο», είπε ο ίδιος.
Ο πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραμητσόπουλος, εξήγησε πως ο λόγος της συγκέντρωσης είναι κατά κύριο λόγο οι απολύσεις που έπονται των διαθεσιμοτήτων και η ανάγκη αυτές να αποτραπούν: «Δυστυχώς ο καθ’ένας έχει μάθει να αντιδρά ατομικά και αυτό μόνο όταν πλήττεται ο ίδιος!».
Αλλά και ο τελευταίος ομιλητές κ. Γαλατάς, πρόεδρος της Ν.Ε. της ΑΔΕΔΥ, εξήγησε πως ο μόνος τρόπος να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα από τις προσπάθειες που γίνονται ενάντια στα μέτρα που πλήττουν τον δημόσιο τομέα και τους υπαλλήλους, είναι η συλλογικότητα.
Περισσότερες φωτο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ