Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Επισκέψη του συνδυασμού μας Ένωση Συνεταιρισμών Μεσολογγίου

Επίσημη συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος της Ιερής πόλης του Μεσολογγίου κ. Πάνος Παπαδόπουλος στην.....
Ένωση Συνεταιρισμών Μεσολογγίου, όπου και αντάλλαξε απόψεις με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.
Ο κ. Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τον παραγωγικό τομέα επισημαίνοντας τρεις βασικές δεσμεύσεις του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά».
Συγκεκριμένα τόνισε:
·         Τη στήριξη της παραγωγικής ανασυγκρότησης  σε συνεργασία με την ΕΑΣ της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, αφού αυτή αποτελεί βασικό πυλώνα του νέου μοντέλου αυτοδιοίκησης και λειτουργίας που επιδιώκει «Η Κοινωνία Μπροστά». Στήριξη, δηλαδή των βασικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής, όπως ελιές, γάλα, αραβόσιτος, εσπεριδοειδή και κρέας, την ανάδειξη και προώθησή τους στην αγορά τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού.
·         Τη δημιουργία Δημοτικών Γραφείων Υποστήριξης των παραγωγών και των νέων αγροτών, σε συνεργασία με την ΕΑΣ, την Ένωση Νέων Αγροτών Αιτ/νίας και τις ομάδες παραγωγών.
·         Την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΤΟΕΒ αναφορικά με την υφιστάμενη κατάσταση και λειτουργία τους, αλλά και την κατασκευή αγροτικών δικτύων πρόσβασης σε αυτούς, καθώς και το θέμα της ρύθμισης των οφειλών.

Οι συναντήσεις με τους φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής θα συνεχισθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ