Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: Δεδομένη η στράτευση στην προσπάθεια Τραπεζιώτη

H Oργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση για να διευκρινίσει πως πληροφορίες ότι μέσα στην οργάνωση υπάρχουν τάσεις που διαφωνούν με την υποψηφιότητα Τραπεζιώτη είναι «τουλάχιστον μη σοβαρές».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες εκτιμήσεις και- δήθεν -πληροφορίες από «έγκυρους» κύκλους για το τι γίνεται στη δημοτική παράταξη του κ. Τραπεζιώτη, την οποία, ως γνωστό, στηρίζει η οργάνωσή μας.

Κατανοούμε το άγχος αυτών των κυρίων. Γιατί η υποψηφιότητα Τραπεζιώτη ήρθε για να ταράξει τα «λιμνάζοντα νερά» στο δήμο μας, ήρθε για να δώσει απάντηση στα χρονίζοντα προβλήματα των δημοτών μας, ήρθε για να βάλει τέρμα, μαζί με το λαό, στις πολιτικές της μνημονιακής υποτέλειας, τις οποίες δυστυχώς υπηρέτησε άψογα η σημερινή δημοτική αρχή.
Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι, για εμάς στον Σύριζα, η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πριν απ΄ όλα πολιτική μάχη την οποία θα τη δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ενωμένες και με ένα στόχο, τη νίκη.
«Πληροφορίες» ότι, μέσα στην οργάνωση, υπάρχουν τάσεις που διαφωνούν είναι τουλάχιστον μη σοβαρές. Η απόφαση για στήριξη υποψηφιότητας Τραπεζιώτη στα όργανα του κόμματος ήταν ομόφωνη και η στράτευση όλων των συντρόφων σε αυτήν την προσπάθεια είναι δεδομένη.
Ξέρουμε ότι σε αυτόν τον αγώνα θα προσπαθήσουν να μας στήσουν παγίδες με διάφορα επικοινωνιακά τερτίπια, θα κάνουν ότι μπορούν για να μας φέρουν στα δικά τους μέτρα. Ο αλληλοσπαραγμός και η συκοφαντία, που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους, σε εμάς δεν έχουν θέση.
Δυστυχώς γι΄αυτούς δεν είμαστε φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά, με άλλες αξίες μεγαλώσαμε. Με τις αξίες της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της δημοκρατίας. Με αυτές θα δώσουμε τη μάχη των τριών εκλογικών αναμετρήσεων του Μάη, με ένα σύνθημα:

«ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !»

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ