Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Σε κινητοποιήσεις η Β' ΕΛΜΕ για την αξιολόγηση VIDEO

Το θέμα της αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων και των καθηγητών συζητήθηκε χθες στην έκτακτη γενική συνέλευση της Β ΕΛΜΕ στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια.

Οι καθηγητές Της Β ΕΛΜΕ, σύμφωνα με τον πρόεδρο Γ. Καραμητσόπουλο αναφέρθηκαν και στο πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ για το επόμενο διάστημα.
Μιλώντας στο Agrinio Net.gr ο κ. Καραμητσόπουλος τόνισε «στο.......
πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ περιλαμβάνεται μια κινητοποίηση στις 7 Φεβρουαρίου η οποία είναι μονοήμερη γιατί εκείνη τη μέρα εκδικάζεται στο ΣτΕ το θέμα των καθηγητών που βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Σχετικά με την αξιολόγηση υπάρχει πρόταση της ΟΛΜΕ σε συλλόγους διδασκόντων να συνεδριάσουν και να ταχθούν με απόφαση τους κατά της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και των καθηγητών. 
Προβλέπεται επίσης ένα συλλαλητήριο στις 31 Ιανουαρίου σε μεγάλες πόλεις και εμείς εδώ σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης προγραμματίζουμε στις αρχές του Φεβρουαρίου μια ημερίδα όπου θα αναλύσουμε διεξοδικά το θέμα»
Δείτε φωτό το video εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ