Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στην...κατάψυξη τα Άγραφα.Τσουχτερό κρύο και χιόνια

Τσουχτερό κρύο επικρατεί στα  περισσότερα χωριά των Αγράφων.

Η πρόσβαση των οχημάτων σε αυτά γίνεται ναι μεν χωρίς αλυσίδες αλλά οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω τόσο της ολισθηρότητας του οδικού δικτύου όσο και από τις συνεχείς πτώσεις βράχων.
Οι περισσότερες βουνοκορφές έχουν στολιστεί με πυκνό χιόνι ενώ......
αναμένονται χιόνια και σε πιο πεδινές περιοχές
Στους 2 βαθμούς Κελσίου φθάνει ο υδράργυρος στην Γρανίτσα,στους 0 στην Πρασιά και τα Λεπιανά, στους 3 με παγωνιά στο Λιθοχώρι.
Την Παρασκευή αναμένονται πολικές θερμοκρασίες με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά την ημέρα τους 1 Βαθμούς ενώ το βράδυ να παίφτει στους -8 σε πολλές περιοχές.
Δείτε παρακάτω τις θερμοκρασίες της εβδομάδας στα Άγραφα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ