Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Λήγει τέλος Ιανουαρίου 2014 η προθεσμία για τους πλειστηριασμούς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, Χαρ. Τρικούπη 34, Τ.Κ. 30200
Τηλ.: (26310) 22434 – FAX: (26310) 24714 
e-mail: dsmesol@gmail.com
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης ένταξης στις ευνοϊκές διατάξεις του Νόμου 4224/2013 (προστασία πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς) λήγει τέλος Ιανουαρίου 2014, διαφορετικά αίρεται η... προστασία και η τράπεζα ή ο δανειστής μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία πλειστηριασμού.
Οι οφειλέτες έχουν υποχρέωση υποβολής στον δανειστή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2014 ή εντός δύο (2) μηνών από την επίδοση επιταγής προς εκτέλεση, Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/86, στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του οφειλέτη, λεπτομερή και επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας, περιγραφή της ικανοποίησης των προϋποθέσεων υπαγωγής στη ρύθμιση και αναλυτική κίνηση των λογαριασμών που ξεπερνούν το ποσό των 1.000 ευρώ τους τελευταίους 24 μήνες πριν από την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης.

Σημείωση: Υπόδειγμα της ως άνω Υπεύθυνης διατίθεται στα Γραφεία του Δ.Σ.Μ. 

Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, 14 Ιανουαρίου 2014 

Εκ μέρους του Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ