Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας δεν συνεδριάζει!

Προς 
Τον Κο Πρόεδρο 
και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας 
Αγαπητοί κύριοι 
Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Διοικητικού μας Συμβουλίου θα έπρεπε έως και τον Σεπτέμβριο του 2012 να έχει συγκληθεί σε Τακτικές συνεδριάσεις οκτώ φορές. 
Έως όμως και τον Σεπτέμβριο, το Διοικητικό μας Συμβούλιο έχει συνέλθει μόνο τρεις φορές 
Ερωτάτε ο κ. Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής επιτροπής. 
1. Ποιοί οι λόγοι που σας οδήγησαν στη μη σύγκλιση των Τακτικών Διοικητικών Συμβουλίων κατά τους μήνες Φεβρουάριο, Απρίλιο ,Ιούνιο ,Ιούλιο, και Σεπτέμβριο όπως είχατε υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.2 του ενιαίου Κανονισμού Αρμοδιοτήτων και Λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου των......
Επιμελητηρίων από τις 24/1/ 2008. 

2. Εάν είναι σύννομες οι παραλείψει σας και αν έχετε οι ίδιοι τις όποιες Διοικητικές ή άλλες ευθύνες. 

3. Τι σκοπεύετε να πράξετε από δω και πέρα με την Τακτική υποχρεωτική σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου; 

4. Η ερώτηση μας και η απάντηση σας να προωθηθεί στην εποπτεύουσα αρχή για την γνωμοδότηση της, του σύννομου αλλά και των τυχόν συνεπειών των ενεργειών σας. 

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 15/10/2012 

ΜΟΥΡΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 

ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΣ 

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ