Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ Συλλόγου Καθηγητών Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Αγρίνιο, 23-10-2012 
ΨΗΦΙΣΜΑ 
Συλλόγου Καθηγητών Μουσικού Σχολείου Αγρινίου 
Ο Σύλλογος Καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, συμπαραστέκεται στην κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των μαθητών του σχολείου σχετικά με την εξασφάλιση της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών, την κάλυψη κενών από καθηγητές μουσικής παιδείας, καθώς και σε κάθε δίκαιο αίτημα, που στοχεύει στην απρόσκοπτη λειτουργία του.... σχολείου. 
Εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την πιθανή διακοπή της μεταφοράς μαθητών, οι οποίοι προσέρχονται από όλο το νομό. Αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία του σχολείου. 
Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου αποτελεί σημαντική εστία πολιτισμού για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας και την πόλη του Αγρινίου και γι΄ αυτό θα πρέπει να διαφυλαχθεί και να μη θυσιαστεί στο βωμό της οικονομικής κρίσης. 
Ο Σύλλογος Καθηγητών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ