Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση Κοινωνικής Συμφωνίας σχετικά με την δίωξη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη

Πανεπιστημίου 39 (Στοά Ι. Πεσμαζόγλου), 10564, Αθήνα, γρ. 605 / 619 - Τηλ. 2103311010 – 2103311030 / www.koinonikisymfonia.gr
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Αθήνα, 28/10/2012 
Από το Γραφείο Τύπου της «Κοινωνικής Συμφωνίας» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 
Η «Κοινωνική Συμφωνία» καταδικάζει ανεπιφύλακτα τη δίωξη που υφίσταται ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος και άσκησε το αυτονόητο δημοσιογραφικό του καθήκον της ενημέρωσης της κοινής γνώμης. 
Ο Κώστας Βαξεβάνης ανταποκρίθηκε στο λαϊκό αίτημα για διαφάνεια όταν οι...
πολίτες εμπαίζονται, ακόμα και μέσα στη Βουλή, από τους κύριους υπευθύνους της απόκρυψης και εξαφάνισης της «λίστας Λαγκάρντ». Πολιτικές σκοπιμότητες και έωλα νομικά επιχειρήματα που βάζουν εμπόδια στην διαλεύκανση της υπόθεσης υπονομεύουν ακόμα περισσότερο τη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ