Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Γ. Βισβίκης: Φτάνει, πια, η κοροϊδία κύριε Μωραϊτη...


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ο Γιάννης Βισβίκης για θέματα πολιτικής επικαιρότητας,μεταξύ άλλων και όταν ερωτήθηκε για την δήλωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνου Μωραϊτη ότι δεν θα ψηφίσει τις αποκρατικοποιήσεις, δήλωσε τα εξής :
"Αποτελεί πρόκληση η δήλωση του κυρίου Μωραϊτη ότι δεν θα ψηφίσει τις αποκρατικοποιήσεις.; Μας είπε ότι δεν θα τις ψηφίσει όλες μαζί, άλλα μία μία..Φτάνει, πια,η κοροϊδία...

Ενώ με όλα τα άλλα μέτρα που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση συμφωνεί.

Προφανώς ο κύριος Μωραϊτης πολιτεύεται με το βλέμμα στραμμένο στην πολιτική του επιβίωση, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς πως έφθασε μέσα σε πέντε μήνες από κει που έλεγε να αξιοποιηθεί η περιουσία του δημοσίου , σήμερα να λέει το αντίθετο. Πως από κει που ήταν πρωτεργάτης και ένθερμος υποστηρικτής των μνημονίων και υπουργός των κυβερνήσεων που "καθυστερούσαν", τώρα που είναι απ´ έξω να "αντιστέκεται".
Αλλά, ο κύριος Μωραϊτης, όπως και όλοι οι χορτάτοι και πάντα με σίγουρο μισθό βουλευτές , δεν έχουν ζήσει λίγους μήνες από την αληθινή ζωή. Λίγους μήνες μακριά από το "επάγγελμα ΠΑΣΟΚ", για να δουν πως γίνεσαι πέντε κομμάτια για να βγάλεις το ψωμί σου , να δουν τι θα πει ιδιωτικός τομέας , πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, τι θα πει προσωπική αξιολόγηση από τους πελάτες ή το αφεντικό σου, τι θα πει "δεν έχω να πληρώσω", τι θα πει πιάτσα και τι αγώνας για το μεροκάματο."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ