Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το ΟΧΙ του Δ. Σταμάτη, οι "νεοσσοί" της πολιτικής και οι κωλοτούμπες των αυλικών!

Ο κ. Σταμάτης είναι απο τα παλικάρια που έχουν δηλώσει ότι δεν ψηφίζουν το νέο μνημόνιο. 
Στον τσαμπουκά που του έκανε λοιπόν ο νεομνημονιακος Σπηλιωτοπουλος,τον ακούσαμε στην ΝΕΤ και διαβάσαμε στο διαδίκτυο  να απαντά ότι δεν πρέπει να τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας λέγοντας: «επειδή βλέπω πολλούς τις τελευταίες ημέρες να κάνουν κωλοτούμπες, πολιτικούς και δημοσιογράφους και να γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως ας προσέχουν γιατί είναι πολλά τα λεφτά». 
Αυτό ισχύει και για σένα Γιωργάκη, που έχασες πλέον το μέτρο, όπως και ο αυτοαποκαλούμενος πολιτευτής εκ Αιτωλικού ορμώμενος, όπως φαίνεται μέθυσες με το αγιάτρευτο κρασί του "ναρκισσισμού". 
Τι ήταν αυτά που έλεγε ο νεαρός στη χθεσινή κοπή της πίτας της Δ.Ο.-Ν.Δ. Αγρινίου περί όψιμων "ανταρτών", βολεμένων κ.α. φαιδρά, όπως επίσης να παραιτηθούν όσοι λένε ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο για να πάνε η επιλαχόντες... Για να πούνε το "μεγάλο ΝΑΙ στους Γερμανούς; !!!! Γνωστή η στάση των σημερινών "αφοσιωμένων" (σε εμάς τους κομματικούς) και από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου η Ν.Δ. έχασε και τη Νομαρχία και το Δήμο Αγρινίου (με υποψήφιο τον κ. Ρούση). 
Ποιος είναι ο επιλαχών; γιατί ντρέπεται να μιλήσει ευθέως για τον εαυτόν του; Ευτυχώς που ο πρόεδρος της Δ.Ο.-Ν.Δ. μίλησε με περίσκεψη και προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο κόμμα (μετά τις ανακολουθίες της ηγετικής ομάδας) και ξεπεράστηκε προσωρινά η διαφαινόμενη ένταση από αρκετούς .........
νεοδημοκράτες που αγανάκτησαν με τα όσα άκουγαν. Τι πράμα είναι ρε παιδί μου η αχαριστία και αμετροέπεια. Ενώ άλλος φερόμενος ως αυλικός στέλνει μηνύματα με υπονοούμενα που δεν τιμούν τον ίδιο σαν άνθρωπο, ούτε το ίδρυμα Καραμανλή που είναι στέλεχός του! 

Πως παρακάμπτουν αυτοί οι "νεοσσοί" της πολιτικής έτσι αβίαστα το φρόνημα των Νεοδημοκρατών και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας που έχει ξεσηκωθεί και βρίσκεται στις πλατείες για την εκδίωξη των ντόπιων και ξένων  τροϊκανών, που την έχουν βάλει μέσα στη φτώχεια και απαξιώνουν έτσι εύκολα τις δηλώσεις και την αξιοπρεπή στάση βουλευτών της Ν.Δ., όπως του ΓΙΓΑΝΤΑ, Χρήστου Ζώη, που πριν το ΟΧΙ του στο πρώτο μνημόνιο είχε δηλώσει πως "όποιος πληρώνει μόνος του τους λογαριασμούς του, δεν ψηφίζει μνημόνια." Δεν κατάλαβαν τα παιδιά φαίνεται ποιοι είναι οι αντίπαλοι, και βρίσκονται μάλλον σε λάθος δρόμο!

Τι ήθελαν όλοι αυτοί που "σκυλεύουν" εκ του ασφαλούς να κάνει ένα πολιτικό πρόσωπο της κεντρικής και τοπικής πολιτικής σκηνής αφού οι προγραμματικές του θέσεις και απόψεις είναι αντιμνημονιακές και με βάση αυτές τις θέσεις συνεργάστηκε και με άλλους ανθρώπους και  απευθύνθηκε στην Αγρινιώτικη κοινωνία, όπου η τελευταία δεν είχε μάλλον καταλάβει τι έρχεται... Τελευταία αρκετοί συμπολίτες μας νοιώθουν μετανιωμένοι γι' ότι πράξανε αλλά είναι αργά... "Τώρα ας πάρουν νερό μαζί τους γιατί έρχεται πολύ ξηρασία"! 
Ξεχνά φαίνεται ο συμπαθής Γιώργος ότι οι πολιτικοί όταν θέλουν να υπερασπιστούν τις απόψεις του συγκρούονται κιόλας με πολλά ρίσκα (θυμάμαι την εποχή Μητσοτάκη και την αποχώρηση Σταμάτη-Σαμαρά, που εάν δεν μιλούσε-ακολουθούσε θα έβγαινε βουλευτής με τη Ν.Δ!), κάτι που δεν βλέπουμε πλέον τοπικά από τους περισσότερους  πολιτευτές. 
Σταμάτη και Ζώη και όσοι πουν το ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ στους Γερμανούς κατακτητές, η ιστορία θα σας γράψει δίπλα στον γίγαντα Τάσσο και το δικό του ΟΧΙ. 
Για την υπογραφή: Ένας Νεοδημοκράτης ούτως ή άλως σε σύγχυση, που αποχώρησε απο την εκδήλωση του Πάρκου αηδιασμένος από την αμετροέπεια και τη φειδώ ορισμένων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ