Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Πάνω απο 40 οι βουλευτές που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω


Οι έλεγχοι του υπουργείου οικονομικών έδειξαν ότι περισσότερα από 40 πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται στη λίστα με τα εμβάσματα.
Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής πρόκειται για καταθέσεις ύψους πάνω από 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που  "φυγάδευσαν" τα χρήματα μέσω του υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο κοινοβούλιο. 
Η ταυτοποίηση των πολιτικών έγινε από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών οι οποίες προχώρησαν σε διασταυρώσεις των .......
εμβασμάτων που συγκέντρωσαν από τις τράπεζες με τον ΑΦΜ, τα στοιχεία ταυτότητας και τη διεύθυνση της κατοικίας αποστολέα. 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται αρμόδιο παράγοντα, απο τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολιτικοί που από το 2009 μέρχι και πέρυσι έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά πάνω από 100.000 ευρώ ο καθένας. Τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των εμβασμάτων με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και το πόθεν έσχες, για να ελεγχθεί εάν τα χρήματα που φυγάδευσαν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και την περιουσιακή τους κατάσταση ή αποτελούν προϊόν φοροδιαφυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ