Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Βγήκαν τα τσεκούρια σε δασικούς υπαλλήλους στη Λεπενού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάτρα τηλ.: 2610-465816, 2610-465882
 fax: 2610-421799

Τρίπολη  τηλ.:2713-601007
    fax: 2710-232383
Κέρκυρα τηλ.:26613-61597
 fax: 26610-44424                                                            Πάτρα, 23-2-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ
 Στις 21 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 4:30 πρωινή, στην περιοχή Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας, απεφεύχθη τραγωδία με θύματα δασικούς υπαλλήλους του Δασαρχείου Αγρινίου, οι οποίοι είχαν ...........
διατεταγμένη υπηρεσία πρόληψης και καταστολής λαθροϋλοτομιών.
 Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος με παράνομα προϊόντα υλοτομίας, ο ιδιοκτήτης – γνωστός λαθροϋλοτόμος – αρνήθηκε να σταματήσει και κατά την καταδίωξη του οχήματος σε δρόμους του κάμπου Λεπενούς κατήλθε του οχήματος, πλησίαζε το υπηρεσιακό τζιπ και απειλώντας και βρίζοντας χτύπησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο προκαλώντας μικροφθορές. Στη συνέχεια, αρνούμενος τον έλεγχο, πήρε ένα τσεκούρι και κατευθύνθηκε απειλητικά προς τους υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι κάλεσαν πάραυτα την αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα σπεύδοντας στον τόπο που διαδραματιζόταν το γεγονός. Κατά τη διάρκεια αναζήτησης των δραστών αυτοί εξαφανίστηκαν μη σταματώντας σε σήμα του περιπολικού. Η υπηρεσία προέβη σε μηνυτήριο αναφορά.
 Ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων
Αντώνης Κανταρτζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ