Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΚΕ.Φ.Ι.Α Αμφιλοχίας: Με μείον 9 εργαζομένους θα μιλάμε ακόμη για δημόσια δωρεάν αποκατάσταση;

Θανάσης Κατερινόπουλος
Δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις, για την εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας του νομού μας, ακόμα και τώρα, που ο λαός μας βάζει πλάτη για την πολυπόθητη έξοδο από την κρίση. Ζητούνται απαντήσεις και ανάληψη ευθυνών. 

Σε προηγούμενη ανάρτησή μου με τίτλο «Τίποτα δεν έχει αλλάξει; Οι παροχές υγείας των συνδημοτών μας στη μέγγενη των πελατειακών σχέσεων», σας είχα υποσχεθεί ότι θα επανέλθω σχετικά με το θέμα του πρώην ΚΑΦΚΑ και νυν ΚΕ.ΦΙ.Α Αμφιλοχίας. Τότε, είχα επισημάνει ότι η αποδυνάμωση του ΚΕ.Φ.Ι.Α Αμφιλοχίας, θα σημάνει την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την κατάργηση της δημόσιας δωρεάν αποκατάστασης. 
Σήμερα, μου γνωστοποιήθηκε η υπ’ αριθμ’ ΓΔ417/15.02.2012 απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία μετακινούνται .......
από το ΚΕ.Φ.Ι.Α Αμφιλοχίας προς διάφορες δομές του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, 9 εργαζόμενοι από τους συνολικά 45 περίπου, που εργάζονται σε αυτό, ενώ προς την αντίθετη κατεύθυνση (δηλαδή προς το ΚΕ.Φ.Ι.Α Αμφιλοχίας) μετακινείται ένας εργαζόμενος προερχόμενος από το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. Ακολουθεί η απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ