Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο. ΝΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜ. Τ.Ο.  ΑΓΡΙΝΙΟΥ                   27/02/2012 
ΣΑΛΑΚΟΥ 4  – ΤΚ. 30100
ΤΗΛ. 26410 21668, FAX 26410 48078
Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε ως ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ  την απώλεια του τέως Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Υφυπουργού Γεωργίας Ανδρέα Καραγκούνη.
Ο εκλιπών υπήρξε χαρισματικός ως άνθρωπος και  ιατρός καθώς υπηρέτησε πιστά το λειτούργημά του ως ιδιώτης ιατρός αλλά και ως Διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου και του Σισμανόγλειου Αθηνών.
Με τις ιατρικές του ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες, αλλά και την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος που τον διέκρινε παρείχε μεγάλη βοήθεια σε .......... όλους τους ασθενείς και όχι μόνο.
Όμως πραγματικά ξεχώρισε και ως πολιτικός για όλο το διάστημα της ενασχόλησής του με την πολιτική. Η εργατικότητα, η σεμνότητα και η διακριτικότητα τον συνόδευαν παντού.  
Ως  Υφ. Γεωργίας πέτυχε με τις ποσοστώσεις, κυρίως του καπνού, να δώσει και για αρκετά χρόνια μετά, ιδιαίτερα σημαντική αύξηση στο εισόδημα των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας.   
Δική του επιτυχία ήταν η απόφαση για τη δημιουργία του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου με τον τέταρτο όροφο. 
Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ