Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΒιοΤριχωνίς
ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τ.Κ.  30 010
Τηλ: 26410 45 347 - Kιν. 69457785 92  email: viotrichonis@gmail.com

 

Δ Ε Λ τ Ι Ο  τ Υ Π Ο Υ
 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 1Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ  «ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ» συμμετείχε στην 1η Έκθεση Τοπικών Προιόντων Αιτωλοακαρνανίας που πραγματοποιήθηκε από την 1η έως και την 4η Σεπτεμβρίου 2011(Πέμπτη- Κυριακή) στο χώρο της Ανατολικής Κλείσοβας, στο λιμάνι του Μεσολογγίου.
Διοργανωτές της έκθεσης ήταν ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, το Εμπορικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου.
Σκοπός της έκθεσης ήταν η προώθηση, η καταγραφή και η ανάδειξη των προϊόντων του Νόμου Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και η βελτίωση της εμπορευσιμότητας τους με παράλληλη παρουσίαση τοπικών επιχειρήσεων που πρόσφεραν ντόπια προϊόντα και υπηρεσίες.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με τη παρουσία του........ Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, του Προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα.
Με 51 περίπτερα εκθετών, οι συνολικά 10.000 επισκέπτες εντός του τετραήμερου, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν,  να γνωρίσουν και να γευτούν πιστοποιημένα προϊόντα της ελληνικής αγοράς παραδοσιακά προϊόντα όπως ελιές, μέλι, ζυμαρικά, ελληνικά τυριά, αλλαντικά, ποικιλίες κρασιών, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.
Η ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ (ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ) συμμετείχε με δικό της περίπτερο  φιλοξενώντας  επιχειρήσεις και παραγωγούς από την περιοχή.
Τις  καρδιές των  επισκεπτών έκλεψαν γεύσεις και αρώματα από τη Τριχωνίδα. Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν και προσφέρθηκαν τοπικά ποιοτικά προϊόντα και εδέσματα, παραγωγών και επιχειρήσεων της περιοχής μας, όπως Αθερίνα, Χέλι Τριχωνίδας, Σαγκουίνι Μυρτιάς, Μαλαγουζιά, Ελιές Αγρινίου, Γαλακτοκομικά Προϊόντα (Πρέντζα, Κατίκι κ.α.)
Ευχαριστούμε όλους τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο περίπτερο της εταιρίας μας και όλους όσους το επισκέφθηκαν και γνώρισαν τα προϊόντα της περιοχής μας.

Η προσπάθειά μας για την προβολή, ανάδειξη και προώθηση των παραδοσιακών  και ποιοτικών προϊόντων του τόπου μας θα συνεχισθεί.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ           ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

                  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                            
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΗΛΟΣ                                               
  Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ        
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
          
 Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ &
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ