Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΘΕΡΜΟΥ : Προβλήματα στα Νηπιαγωγεία στο Αγρίνιο

Μια τουαλέτα για 45 νήπια στο 6ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου.
Προβλήματα θέρμανσης στο 1ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου.
Δραματική είναι η κατάσταση στο 6ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου το οποίο στεγάζεται σε ιδιωτικό χώρο στην οδό Αργυροκάστρου 4. Εκτός αυτού η θέρμανση γίνεται με το απηρχαιωμένο σύστημα της σόμπας πετρελαίου, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος έκρηξης κ.λ.π.

Η έκθεση την οποία ζήτησε ο σύλλογος δασκάλων – Νηπιαγωγών Αγρινίου – Θέρμου από τις σχολικές μονάδες είναι αποκαλυπτική για το εν λόγω Νηπιαγωγείο:

Διαβάστε παρακάτω τι περιγράφει το σχετικό έγγραφο.

«… Σας γνωστοποιούμε ότι στο 6ο Νηπιαγωγείο υπάρχουν οι παρακάτω ελλείψεις:
1. Θέρμανση, διότι έχουμε σόμπες πετρελαίου με κίνδυνο έκρηξης και.....
 εγκαύματος παιδιών.
2. Τρίζουν τα τζάμια και θέλουν λάστιχα, οι πόρτες είναι σκουριασμένες.
3. Ψυγείο δεν υπάρχει με κίνδυνο να αλλοιωθούν τα τρόφιμα των παιδιών, π.χ. γιαούρτι, γάλα κ.λ.π.
4. Τοποθέτηση σήματος με την ένδειξη σχολείο από την τροχαία.
5. Η τουαλέτα είναι μία (1), για 45 παιδιά, η δε άλλη τουαλέτα του προσωπικού είναι στο πατάρι, αν πάνε οι νηπιαγωγοί δεν έχουν την ορατότητα και τα παιδιά δεν μπορούν να ελεγχθούν.
6. Ο αύλειος χώρος είναι μικρός, υπάρχει ανεπάρκεια στο χαλίκι. Παράλληλα ο τοίχος που υπάρχει είναι επικίνδυνος και με τις βροχές, ελλοχεύει κίνδυνος αποκόλλησής του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των νηπίων.
7. Το ντεπόζιτο του πετρελαίου της πολυκατοικίας είναι εκτεθειμένο στο χώρο της αυλής. …..»

Εν τω μεταξύ πρόβλημα θέρμανσης αντιμετωπίζει στο 1ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου. ενώ ένας τεράστιος γέρικος ευκάλυπτος που χρήζει κοπής πρωτογενών, κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των νηπίων.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ