Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου Δημοκρατικής Συμμαχίας,Τ.Ο. Αγρινίου

Αριθμ.   1, 
Ημερομηνία  6/9/2011




Η Δημοκρατική Συμμαχία-Τοπική Οργάνωση Αγρίνιου αναγγέλει την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της στην Κεντρική Πλατεία-Οδός Σαλάκου 2 στο Αγρίνιο από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011.
Σκοπός λειτουργίας των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Αγρίνιο είναι η άμεση επαφή με τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής και η καταγραφή των πολιτικών απόψεων και προβλημάτων που αυτοί αντιμετωπίζουν. Τα γραφεία, αλλά πάνω απ’ όλα τα μυαλά των ανθρώπων της ΔΗ.ΣΥ.,  είναι ανοικτά στις απόψεις που..... κάθε πολίτης έχει για την πολιτική και τους πολιτικούς. 
Η πλειοψηφία των ανθρώπων της ΔΗ.ΣΥ. είναι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου ή έχουν ασχοληθεί πολύ λίγο με την πολιτική στο παρελθόν και συγχρόνως υπάρχουν ανάμεσά τους αξιόλογα στελέχη τα οποία τους συμβουλεύουν με βάση την εμπειρία τους.
Η ΔΗ.ΣΥ. είναι ένα νεοσύστατο πολιτικό κόμμα και έχει ανάγκη την πολιτική συνδρομή και βοήθεια ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες, αρχές και απόψεις με αυτή. Γι αυτό το λόγο κανένας δεν περισεύει και η κάθε πολιτική άποψη θα γίνει σημαία για τη ΔΗ.ΣΥ.
Στην εποχή που ζούμε, όπου η πολιτική ολοένα απαξιώνεται και όπου η πλειοψηφία των πολιτικών δεν έχει κατανοήσει το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας και της ελληνικής οικονομίας, η Δημοκρατική Συμμαχία υπόσχεται να δώσει πραγματικές λύσεις και να πάει την Ελλάδα μπροστά .
Η Ελλάδα δίδαξε σε όλο τον κόσμο τη Δημοκρατία  αλλά στην πορεία η ηγεσία της ξέχασε το σημαντικότερο: ότι «στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης. Γι αυτό λοιπόν και η Δημοκρατική Συμμαχία καλεί όλους τους πολίτες να συμμαχήσουν μαζί της ώστε να βρεθεί πραγματική διέξοδος από τη δινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.
                                      
Διοικούσα Επιτροπή Τ.Ο. Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ