Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΕΥΜΑ ΦΤΗΝΟ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Oι εμφυλιακές δηλώσεις Λοβέρδου εναντίον των δημοσίων υπαλληλων έδωσαν το σύνθημα για κλιμάκωση της επίθεσης στο εργατικό εισόδημα και σε όλη την κοινωνία.

Έως και οι άνεργοι καλούνται να πληρώσουν το νέο κεφαλικό φόρο.Οι δηλώσεις και τα μέτρα της συμμορίας ΓΑΠ-Βενιζέλου , στοχεύουν οχι μόνο στο πορτοφόλι αλλα και στην αξιοπρέπεια του λαού. Θέλουν να γυρίσουν το ρολόι της ιστορίας στο 1949 και στην 21 Απριλίου του 67. Στην πλήρη ήττα των δικαιωμάτων στη σκλαβιά της φτώχειας.

Το δικό μας το ρολόι λέει οτι είναι ώρα να φύγουν,η κυβέρνηση,η Τρόικα, το Μνημόνιο και μαζί τους να πάρουν την ανεργία που προκάλεσαν, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, τα αρπακτικά των ιδιωτικοποιήσεων της Παιδείας, της υγείας, των κοινοφελών οργανισμών, όλα τα χαράτσια.

Βάλαν μπροστά, ακόμα και την πατριδοκαπηλεία-το φόβο του πολέμου για την...
ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.Τα κοιτάσματα καλα κάνουν και υπάρχουν.Θα τα χρησιμοποιήσει μια λαική κυβέρνηση των εργαζομένων για να κάνει καλύτερη

τη ζωή όσων ζουν σε αυτό τον τόπο απο τον ιδρώτα του προσώπου τους και οχι εκμεταλευόμενοι τους άλλους.Το ίδιο και το λιγνίτη, τα υδροηλεκτρικά, την ηλιακή ενέργεια.Ανήκουν στους εργαζομένους και όλο το λαό.

Η ώρα της αναμέτρησης έχει έρθει προ πολλού.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους .Με συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς, στα συνδικάτα ,στις γειτονιές να απαιτήσουμε:

ΟΧΙ στο νέο χαράτσι στην ακίνητη περιουσία.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ - ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ χωρίς ρεύμα

ΡΕΥΜΑ ΦΤΗΝΟ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Επιτροπή αγώνα. denplironodenplirono@yahoo.gr  
 ΑΟΖ με την Κύπρο. Είμαστε βέβαιοι οτι όσο ο νεοφιλελεύθερος συρφετός κυβερνά , ο μόνος που θα πλουτίσει απο το πετρέλαιο , εδώ ή στην Κύπρο , είναι τα αμερικανικά και ισραιλινά τραστ και οι έλληνες πετρελαιάδες. Πρέπει να οξύνουμε την πάλη για την ανατροπή της επικίνδυνης κυβέρνησης. Σε κάθε κινητοποίηση πρέπει να προσθέτουμε το ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ