Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

"Βοήθεια στο Σπίτι", τέλος;...

Από την Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.  

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, καλύπτει συνδικαλιστικά το απασχολούμενο προσωπικό στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που προκήρυξε 24ωρη Πανελλαδική απεργία για την ΤΡΙΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010.
Καλεί επίσης όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου 2010 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Βασιλίσσης Σοφίας 15 – Αθήνα) και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση που απαξιώνει τις Κοινωνικές Δομές, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», μη...
 εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση τους. Συνέπεια αυτού είναι το προσωπικό να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απόλυσης από 1ης Ιανουαρίου του 2011.
Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» διεκδικούν:
• Άμεση προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας και την μετατροπή των συμβάσεων τους σε Αορίστου Χρόνου.
• Δημιουργία μόνιμων δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Ο.Τ.Α. προκειμένου να υπάρξει η διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας τους.
• Εξασφάλιση κονδυλίων για τη μισθοδοσία όλων των εργαζομένων στις Προνοιακές Δομές με σχετική πρόβλεψη στον κρατικό προϋπολογισμό και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ