Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τι ψηφίζω στις επαναληπτικές; Έχει νόημα να πάω;

Αυτό το ερώτημα απασχολεί πολλούς Έλληνες, και πολλοί φίλοι μας ρωτούν τι να κάνουν.
Να πάνε μήπως εκδρομή;
Να αράξουν σπιτάκι τους;
Να πάνε σε καμιά  καφετέρια;
Τέλος πάντων να αδιαφορήσουν πλήρως για την εκλογική διαδικασία;

Εμείς λέμε
ΠΡΕΠΕΙ να πάμε και να ψηφίσουμε  
Φυσικά τα πράγματα, πια, είναι ξεκαθαρισμένα. 
Αυτή την Κυριακή υπάρχει η δυνατότητα μόνο της σύγκρισης μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων και της καταδίκης αυτών που στηρίζουν μαζί με το κόμμα τους το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το ΔΝΤ και τους ξένους κατακτητές της χώρας που έφεραν τη φτώχεια στα χωριά μας και τη δυστυχία στο Αγρίνιο.
Να στείλουν στο σπίτι τους αυτούς που ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα για τους δημότες τους εκβιάζουν για να τους πάρουν τη ψήφο τους  εκμεταλλευόμενοι τις ανθρώπινες ανάγκες.

Είναι η μοναδική ευκαιρία να πούμε για το Αγρίνιο που ζούμε και θέλουμε
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
36 Χρόνια είναι πολλά.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!
Να πούμε ΟΧΙ στη διαπλοκή και τον πλουτισμό των λίγων εργολάβων και των αυλικών του πολύχρωμου κατεστημένου που έφτιαξαν οι νεόπλουτοι με κρατικές τακτοποιήσεις!
Να αρνηθούμε τη συνέχεια σε μια πολιτικά ανεπαρκής παρέα ελέω της ψευδεπίγραφης δημοκρατιοκοφάνειας που θέλουν να παρουσιάζουν στις εκλογές για να εγκλωβίζουν την αριστερά.
Να παρακάμψουμε προς το παρόν όποιες εντολές ηγεσιών σχημάτων της αριστεράς που δεν καταφέρνουν να ξεφύγουν από την νοοτροπία του πιο ηλίθιου εμφύλιου σπαραγμού, και αντί της στάσης του Πόντιου Πιλάτου και της δήθεν καθαρότητας να καταδικάσουν τον κυβερνητικό «Κοτζαμπάση» του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ και να κόψουν τη φόρα του κ. υπουργού που όλα τα μαχαιρώνει! .
Να πούμε όχι στα φέουδα που θέλουν να στήσουν οι πολιτικοί υπηρέτες της τρόικας στη πόλη μας με το εργοληπτικό κατεστημένο. Να αρνηθούμε την εγκατάλειψη της υπαίθρου και τους εκβιασμούς του πρωθυπουργού.   
Θα γίνουμε ουραγοί του Θάνου, του Παύλου και των άλλων παιδιών της πράσινης «ανάπτυξης» που δεν φάνηκε και στα δικά μας χωριά;
Ποτέ δεν είναι αργά για να έρθει η ανατροπή.
Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ
Η ΑΠΟΧΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
   
Να ξέρουμε ότι τις Πόλεις τις κάνουν οι άνθρωποι, ενώ τις εξελίξεις διαμορφώνουν οι παρόντες
  ...Αλλιώς για ότι πάθουμε εμείς θα φταίμε !


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ