Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Φρίκη με τρεις νεκρούς στην Αμφιλοχία

Ήρθαν στην Ελλάδα κυνηγώντας το όνειρό τους για μια καλύτερη ζωή. Όμως, η σκληρή τους μοίρα τους ακολουθούσε παντού και οι τρεις οικονομικοί μετανάστες άφησαν την τελευταία τους πνοή «ξυλιασμένοι» από την παγωνιά, μέσα σε ένα φορτηγό στην Αμφιλοχία!

Η αποκάλυψη του δράματος έγινε όταν οι αστυνομικοί της περιοχής έκαναν έλεγχο στο φορτηγό που μετέφερε ξυλεία, καθώς το βρήκαν εγκαταλελειμμένο στην είσοδο του γηπέδου της πόλης… Ερευνώντας το, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα των τριών "κοκαλωμένων" πτωμάτων, που ήταν κρυμμένα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στα τοιχώματα του φορτηγού!

Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το φορτηγό όταν αντιλήφθηκε ότι οι κρυμμένοι λαθρομετανάστες είχαν ξεψυχήσει από την παγωνιά. Μαζί του, το έσκασαν  και άλλοι λαθρομετανάστες που έσπευσαν να εξαφανιστούν για να μην συλληφθούν. Η Ασφάλεια Αμφιλοχίας αναζητά τα ίχνη τους, καθώς και τον ιδιοκτήτη του φορτηγού, ενώ προσπαθεί να εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των τριών άτυχων μεταναστών.
http://www.protothema.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ