Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια Επιστολή Ηλία Κοτούμπα

Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους κατοίκους του διευρυμένου δήμου Αγρινίου, την κάθε μία, τον κάθε έναν ξεχωριστά και κυρίως τους νέους ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.
Κατόπιν της ολοκλήρωσης της καταμέτρησης των σταυρών για τους Δημοτικούς Συμβούλους του δήμου μας, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του νέου δήμου Αγρινίου και ιδιαίτερα της γενέτειράς μου, του Αγγελοκάστρου, οι οποίοι με την ψήφο τους με εξέλεξαν πρώτο στη λίστα προτίμησης μεταξύ των υποψηφίων της εκλογικής μου περιφέρειας. (981 σταυρούς προτίμησης).
Στο σημείο αυτό, θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι παρόλο που δεν εξελέγην στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαι παρών, με όλες μου τις γνώσεις και δυνάμεις, δίπλα στους κατοίκους του δήμου μας, αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας μας, σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο. Η δέσμευση μου αυτή θα τηρηθεί στο ακέραιο, απ’ οποιονδήποτε κι αν προέρχεται η προσπάθεια αυτή και ενάντια σ’ οποιονδήποτε κι αν στρέφεται. Στη δύσκολη πραγματικότητα που θα κληθούμε όλοι αύριο να αντιμετωπίσουμε, δεν υπάρχει η πολυτέλεια χάραξης διαχωριστικών γραμμών.
 Με εκτίμηση,
Κοτούμπας Ηλίας του Παύλου
Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος,MSc
 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό “Πανδημοτική Πρωτοβουλία” του Δημήτρη Σταμάτη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ