Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Έλεος, όχι άλλη «σοφία» του λαού και αυτή την Κυριακή..

Άσε ρε λαέ με τη «σοφία» σου! Δεν θέλουμε άλλη! Αρκετά «σοφά» ψήφισες την προηγούμενη Κυριακή.. 

Αρκετά «σοφά» ψηφίζεις τόσα χρόνια..
Επί δεκαετίες ολόκληρες ψηφίζεις αυτούς που σε εκβιάζουν και σε εξαπατούν συνειδητά και εκ συστήματος.. Και το ξέρεις.. Κι άσπρη μέρα δεν έχεις δει.. Κάθε πέρσι και καλύτερα.. Και κάθε φορά λες ότι θα κόψεις το χέρι σου και κάθε φορά τους ξαναψηφίζεις.. Σοφία το λες εσύ αυτό; Άντε, μία φορά να σε εκβιάσουνε και να σε εξαπατήσουνε. Αν όμως αυτό γίνεται κατ ' εξακολούθηση, μήπως είναι και ντροπή; Γιατί σοφία σίγουρα δεν είναι.. Τελικά βρε λαέ μου, μήπως είσαι αθεράπευτα «καψούρης»; Επειδή σου τάζουν, σε παινεύουν, μετά σε απορρίπτουν και σε φτύνουν και μετά πάλι τα ίδια; Ζεστό-κρύο; Γέμισμα-άδειασμα; Αυτή είναι η κλασική συνταγή της «καψούρας» την ξέρουν ακόμα και τα νήπια. Είναι δυνατόν εσύ κοτζάμ λαός να γοητεύεσαι από τέτοιες «σκυλάδικες» και κιτσάτες συμπεριφορές; Σοφία το λες εσύ αυτό ή ανικανοποίητη μαλακία;
Ποιος ψήφισε αυτούς που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν την χώρα; Και τους μεν και τους δε; Σοφία το λες αυτό; Στις προηγούμενες εκλογές σου είπαν ότι «λεφτά υπάρχουν» και δεν υπήρχαν. Μετά τα «βρήκαν» στην σύνταξη σου. Σε κατηγόρησαν και από πάνω ότι «μαζί τα φάγαμε». 
Σοφία το λες αυτό; Την περασμένη Κυριακή σου είπαν ότι αν δεν ψηφίσεις τον Τατούλη θα αποσταθεροποιηθεί η χώρα... Και αντί να τους στείλεις το μήνυμα, τους ψήφισες κιόλας ή έκανες αποχή με αποτέλεσμα να την ερμηνεύουν ως «συναίνεση» στο μνημόνιο! 
Ήδη βάλανε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους να καλλιεργούν κλίμα για νέα μέτρα για να σε πηδήξουν ακόμα πιο σκληρά. Σοφία το λες αυτό; Στην Αθήνα έβγαλες πρώτο σε ψήφους τον Ψινάκη. Σοφία το λες αυτό; Δηλαδή όλα τάχες, ο μάνατζερ σου έλειπε για να κάνεις καριέρα και ως τραγουδιστής; Αφού δεν έχεις «φωνή».. Σιγά τη «φωνή του λαού».. Έχεις σκύψει το κεφάλι.. Πως θα γίνεις τραγουδιστής χωρίς φωνή; Μήπως εκτός των άλλων είσαι και ψώνιο; Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η «σοφία» λαέ μου..
Εντάξει.. Όταν έχεις από πάνω σου τα μίντια με τόνους ολόκληρους παραπληροφόρησης και παραπλάνησης, όταν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια έχουν στήσει χορό στην πλάτη σου, όταν σε χειραγωγούν αντί να σε ενημερώνουν ώστε να ανοίγει η καρδιά και το μυαλό σου για να είσαι ικανός να δεις ένα καλύτερο μέλλον, τότε τι να κάνεις και τι να δεις και εσύ; Ένας λαός ευνουχισμένος είσαι.. Το μόνο που είσαι πια ικανός να κάνεις, είναι να βλέπεις τους μάγειρους στις τηλεοπτικές κουζίνες, να ερεθίζεσαι με τα τατουάζ τους και να καθαρίζεις κρεμμυδάκια..
Αλλά νισάφι πια.. Επειδή σε αποκαλούν «σοφό λαό» νομίζεις και ότι είσαι; Μα έτσι τους συμφέρει να σε λένε.. Αφού τους ψηφίζεις, πώς θες να σε αποκαλέσουν; Μαλάκα που τους ψήφισες; 
Την προηγούμενη Κυριακή σου είπα μην ψηφίσεις με αξιοπρέπεια γιατί έτσι και αλλιώς την έχεις χάσει.. Τώρα σου λέω επιτέλους μην ψηφίζεις με σοφία! Όχι άλλη αξιοπρέπεια, όχι άλλη σοφία! Ψήφισε, έτσι, χαζά.. Σκέτα και καθαρά και μόνο για το συμφέρον σου.. Δεν χρειάζεσαι σοφία. Αρκεί να ξέρεις στοιχειώδη αριθμητική και να μετράς.. Δες την τσέπη σου και αποφάσισε αν θες να γίνεις ακόμα φτωχότερος.. Αν γουστάρεις τέτοιο πήδημα και αν θες περισσότερο.. 
Ψήφισε για τον εαυτό σου αυτή τη φορά ρε γαμώτο και όχι για την Ελλάδα ρε γαμώτο.. Είναι η μόνη ευκαιρία να στείλεις και εσύ ένα μήνυμα ότι υπάρχεις!.. Δεν έχεις που δεν έχεις φωνή.. Στείλτο με την κάλπη!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ